Ana SayfaYaşamÇalışırken masaj keyfi

Çalışırken masaj keyfi

Masaj koltuğunun Türkiye’de lider firması  Cellini, yeni ürünü Boss ile Uzakdoğu masajını iş yerinize de getiriyor.

40 derece yatırılabilir sırt bölgesi

İstediğiniz her an masaj yaptırabileceğiniz bu yeni ve benzersiz ürün rahatlatıcı masajın yanı sıra stresi de azaltarak daha sakin ve verimli çalışma fırsatı sunuyor. İş adamlarına özel olarak tasarlanan Cellini Boss ile iş yerinizden ayrılamayacaksınız…
Cellini Boss, yukarı aşağı hareket edebilen iki adet masaj kolu ile masaj yaptırmak istediğiniz bölgeyi seçme fırsatı sunuyor. Uyguladığı birçok masaj tekniğinin yanında rahatlatıcı etkiye sahip Shiatsu masajını da hafızasına alarak istenilen her an bu masajı uygulama imkanı sağlıyor. Cellini Boss, sırt ve omuzlara uyguladığı baskı ve yoğurma ile kasları çalıştırıyor, ağrıların azalmasına yardımcı oluyor. Ergonomik yapısı ile sırt ve bel bölgesini destekleyerek rahat ve sağlıklı bir oturum sağlıyor. Kalça ve bacaklarda uyguladığı özel titreşim teknikleri ile kan dolaşımını hızlandırarak günün verdiği yorgunluğu ayaklarınızdan alıyor. Cellini Boss, 40 derece yatırılabilir sırt bölgesi ile ofisinizde verdiğiniz kısa molalarda masajla rahatlatma fırsatı sunuyor. 
Görünüm olarak ofislere özel dizayn edilmiş Cellini Boss şık görünümü ve 180 derece dönebilen tekerlekleri sayesinde istenilen yere rahatlıkla hareket edebilir özellikte.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI