Ana SayfaAstrolojiBurcunuza Göre Yaz Aşkı Tahminleri

Burcunuza Göre Yaz Aşkı Tahminleri

Bu yüzden Tinder’ı yeniden indirin ve sağa kaydırmaya devam edin; İşte yazın her burcun aşk hayatları için neler hazırladığını merak ediyorsanız, okumaya devam edin!
 
Koç Burcu

Fırtınalı doğanızdan çok farklı olsa da, aşk hayatınızda tutkudan fazlasını istiyorsunuz. 20 Haziran’daki yaz gündönümü ve 9 Temmuz’daki yeni ay, hayatınıza getirmek istediğiniz heyecanı yeniden düşünmeye teşvik edecek. Ne aradığınızı netleştirmek, 13 Temmuz’da, yıllık Venüs-Mars kavuşumu sırasında ve 8 Ağustos’ta Aslan’daki yeni ay sırasında birkaç taliple tanışmanıza yardımcı olacak. Bu tanışmalar  22 Eylül’deki sonbahar ekinoksunda tam bir ilişkiye yol açabilir.
 
9 Temmuz’da Yengeç yeni ayı sırasında işler ısınacak ve biraz bulanıklaşacak, ardından tutkulu Venüs’ün Terazi’ye girdiği 16 Ağustos, şevhetli ve rüya gibi olacak! Gerçekten şanslısınız sevgili Koç burçları..
 
Boğa Burcu 

Aşktan daha fazlasını istiyorsunuz. Yaz aşkınızla tahmin ettiğinizden daha derin ve gerçel bir bağ kurabilirsiniz.  Arkadaşlık ve karşılıklı saygı ilişkinizin temeli olduğunda, 13 Temmuz’da Venüs ve Mars’ın Aslan’da birleştiği zaman açılmak veya yeniden denemek daha kolay olacak gibi gözüküyor. Yazın geri kalanı sizlere için daha neşeli geçecek. Tek istisna, asi Uranüs’ün gezegensel geri dönüşünün sizi gürleme havasına sokabileceği 19 Ağustos’tur. Asi Uranüs’ün gezegensel geri dönüşü nedeniyle, boğa toynaklarınızı çimlere kazarak bir tartışma başlatabilirsiniz. Bunun dışında romantik bir rüyada kaybolmaya hazır olun – özellikle de Venüs’ün dünyevi Başak burcuna girdiği 21 Temmuz’da ve Venüs’ün cayır cayır yakan Akrep burcuna girdiği 10 Eylül’de.
 
İkizler Burcu 

22 Haziran’da Merkür retrosunun ve 7 Temmuz’da gerileme sonrası “retro-gölge” döneminin sona ermesi sizin için yeni ilişkilere kapı aralayacaktır. 13 Temmuz’da Aslan burcundaki Venüs-Mars kavuşumu var. Bu sırada gerçekten heyecana susamış hissedeceksiniz (her zamanki gibi) ve ilginizi çeken insanlarla tanışmak için can atacaksınız. Tabii, sosyal kelebek olduğunuz için herhangi birinin sizi bir sürü havalı kişiyi keşfetmekten ve onlarla flörtleşmekten alıkoyması zor olacaktır.
 
16 Ağustos’ta işler değişecek (Venüs flörtöz Terazi’ye giriyor), bir şans veya tesadüf sizi özel biriyle karşılaştıracak. Bu kişi her zaman beğendiğiniz kişilerden farklı olacak ama yine de 30 Ağustos civarlarında, Merkür bağlılık odaklı Terazi burnuna geçerken, kendinizi tanıştığınız o kişiyle ilişki kurmak isterken bulacaksınız.
 
Yengeç Burcu 

Bu yaz havada aşk var. Ancak, yolunuza çıkmak için sınırlanıza saygı duymayan ve size türlü manipülasyonlar uygulayan insanlara tutunmayı bırakmalısınız. 23 Haziran’da gergin bir Venüs-Plüton karşıtlığı ve hemen ertesi gün Oğlak dolunayı, yeni başlayan, duruma göre şekillenecek olan ilişkinizi veya mevcut ilişkinizi kontrol etme ihtiyacı hissetmenize neden olacak. Yeniden düşünmenize partneriniz de neden oluyor olabilir (çok fazla canınız sıkılıyor). 1 Temmuz’da (Mars ve Satürn karşı karşıya geldiğinde) keskin sınırlar belirlemek enerjiyi tersine çevirecek ve 9 Temmuz’daki Yengeç burcundaki yeni ay sırasında ilişkinin yönünü değiştirmenize izin verecektir. Hayatınızdaki dramayı azaltmaya çalışın ve rahatlayın, inanın her şey daha güzel olacak.
 
Aslan Burcu

Yaz başlarken, kalbinizi koruyorsunuz. 13 Temmuz’a kadar, Venüs ve Mars Güneş’inizde hizalandığında kendinizi rahat bırakın ve insanlarla tanışmaya başlayın. Şu sıralar pek rahat değilsiniz çünkü kendinize çektiğiniz partner türünde büyük değişiklikler yaşıyorsunuz. Ayrıca son zamanlarda kendinizi yalnızca ciddi bir ilişki ararken bulabilirsiniz. Ancak gerçek şu ki; öncelikle birkaç kurbağa öpmeniz muhtemel. Hazır olun, 23 Temmuz’daki Kova dolunayında tek kurbağınızı bulacaksınız ve 22 Ağustos’taki Kova mavi ayı sırasında bağlılığınızı derinleştirebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken tek tarih, Mars ve Satürn’ün gökyüzünde karşı karşıya geldiği 1 Temmuz’dur. Bu süre zarfında, farklılıklar sizi potansiyel bir birlikteliğe adım atmaktan alıkoyabilir.
 
Başak Burcu

Arkadaşlarınızın bu ay, özellikle 23 Haziran’daki gergin Venüs-Plüton karşıtlığı sırasında mevcut ilişkiniz hakkında söyleyecek çok şeyi olacak; 24 Haziran’da Oğlak dolunayı; 9 Temmuz’da Yengeç yeni ayı; ve Merkür’ün 11 Temmuz’da Yengeç burcuna geçişi arkadaşlarınızın eleştirileri nedeniyle geri çekilmeye başlayacağınız için, sevdiğinizi veya partnerinizi savunmak bu arkadaşlıklara zarar verecek. Olumsuzluğa odaklanmak yerine, 21 Temmuz’da Venüs ve Merkür’ün Başak burcuna girdiği 11 Ağustos’ta kendi durumunuzu geliştirmeye çabalayın. Kalbinizi daha güzel olaylara açın, yaz sonunda tazelenmiş ve kalbinizin ferahladığını hissedeceksiniz. 20 Eylül Balık dolunayı, sevgilinizle harika zaman geçirmek ve romantizm için harika bir zaman.. ayrıca sonbahara en iyi şekilde girmeniz için bir fırsat!
 
Terazi Burcu

27 Haziran’da Venüs Aslan’a geldiğinde çekiciliğiniz zirvede; yolunuza çıkan birçok kişiyle (sadece bir kişiyle değil) flört etmek isteyeceksiniz. İlk tanıştığınız kişiyle ‘anlaşmadan’ önce seçeneklerinizi açık tutun. Denizde çok sayıda balık var, belki bir tesadüf yüzünden çöp bir seçim yaptınız. Bu yüzden kapınızı açık tutun. 23 Temmuz’daki Kova dolunayı, Jüpiter retrosunun Kova’ya yeniden girişi.28 Temmuz’da ve Kova mavi ayı 22 Ağustos’ta. Kararlı mı? Eğer öyleyse, bu ay ilişkinizde, özellikle 13 Temmuz (tutkulu bir Venüs-Mars kavuşumu olduğunda), 21 Temmuz (romantik Venüs Başak burcuna geçtiğinde) ve 16 Ağustos (Aşk Gezegeni Terazi’ye geçtiğinde ). İşleri bir sonraki seviyeye taşımanın ve kendinizi yaz aşkınıza adamanızın zamanı geldi demektir!
 
Akrep Burcu

Bu yaz harika bir romantizm aramıyorsunuz – ancak Instagram’da tüm arkadaşlarınıza son tutkunuzu göstermekten keyif alıyorsunuz. Uranüs’ün gerilemesi sizi ilişki sorunlarınızı çözmeye teşvik ettiğinden, 19 Ağustos’a kadar durumun sadece bir yaz kaçamağı olmaktan fazlasına dönüşeceğini unutmayın. Halihazırda zaten bir ilişki içindeyseniz,  8 Ağustos’ta Aslan’daki yeni ay sırasında aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz hayatınızı değiştiren harika gelişmeler olacak!
 
Yay Burcu 

22 Haziran’da Merkür gerilemesi sona erdiğinde duygusal bir rahatlamaya kavuşacaksınız ve 7 Temmuz’da gerileme sonrası gölgesinden ayrıldığında daha da derin bir sakinlik hissedeceksiniz. Mevcut ilişki sorunlarınız ve son birkaç hafta içinde yeniden ortaya çıkan sinir bozucu eski sevgili problemleriniz hallolacak.
 
Eğer bekarsanız 9 Temmuz’daki Yengeç yeniayı, flört uygulamalarını tekrardan faaliyete geçirmeniz için ideal bir zamandır. 13 Temmuz’da, Venüs ve Mars hizalamasının geçici bir bağlantı sağladığı bir kaçamakla karşılaşabilirsiniz. Şimdilik iyi eğlenceler, yeni adaylarla randevulaşmayı unutmayın. 22 Ağustos’taki mavi ay civarında, daha derin ilişkiler içerisine gireceksiniz!
 
Oğlak Burcu

Yaz gündönümü, aşkı bulmak ve sürdürmek için harcadığınız tüm çabaların doruk noktasıdır. Masal romantizminizin uyarısı, bu yaz ilişkinizin test edileceği birkaç an olacak. 23 ve 24 Haziran (Venüs ve Plüton’un karşı karşıya geldiği, ardından Oğlak dolunayının geldiği) güç mücadeleleri ve üçgen durumların doruğa çıkması nedeniyle romantizm için deneme zamanı olacak. İlişkinizde güçlü sınırlar tutmayı öğrenmek çok önemli (9 Temmuz’daki Yengeç yeni ayında öğreneceğiniz bir ders). Ondan sonra, yaz aşkınızın geri kalanında endişe veya stres içermeyen bir cümbüş olacak.
 
 
Kova Burcu

Kendinizden aşırı taviz veriyorsunuz, bu da size aşık olduğunuz kişi tarafından değer verilmediğinizi hissettiriyor. 13 Temmuz’un gururlu Aslan burcundaki Venüs-Mars bağlantısı tek taraflı fedakarlık yaptığınızı fark etmenizi sağlayacaktır. Eğer kendiniz için ilişkinizdeki dinamiği değiştirecek büyük bir adım atabilirseniz 8 Ağustos Aslan yeni ayında istediğiniz dengeyi kurabileceksiniz.   23 Temmuz’da Kova burcundaki dolunayda ve 22 Ağustos’ta aynı burçta olan mavi ay sırasında soğuk ve sakin yaklaşımı benimseyeceksiniz.
Bu, bir şeyleri sonlandırdığınız anlamına gelmez; bunun yerine, aşırı kıskanç duygularınızı biraz olsun frenleyebileceksiniz demek.
 
Balık Burcu

13 Temmuz’daki Venüs-Mars kavuşumu, sizi sevgilinizle veya flörtünüzle duygularınızı tartışmanız ve istediğiniz şeyin peşinden gitmeniz için motive edecek. Bağlılığınızı arttıracaksınız. Bekarsanız, 21 Temmuz’da Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle hiç beklemediğiniz bir anda aşkı bulacaksınız. Ancak her şey çok hızlı ilerlediği için bir anda duraklatma düğmesine basabilirsiniz. Yine de panik yok! İçinizdeki kıvılcımı alevlendirecek birisiyle birisiyle birlikte olma şansını kaçırmayın. Kalbin çoğu meselesinin kısa yolu yoktur, pratik bir çözüm aramayın. Romantizmde içgüdülerinize güvenmelisiniz.
 
Yazar: Eftelya Yücel
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI