Ana SayfaAstrolojiBurçlara göre en iyi "kendine bakma" yöntemleri

Burçlara göre en iyi “kendine bakma” yöntemleri

Toprak burçları için en iyi öz bakım stratejileri nelerdir? Kaçınmaları gereken şeyler nelerdir?
 
Toprak burçları, bir bardak çay içmek, yürümek, bir evcil hayvanla bağlantı kurmak ve hatta masaj yaptırmak gibi topraklamayla ilgili sağlık uygulamaları yapmalıdır. Anahtar kısım, bunları günlük yaşamınıza dahil etmenin kolay olduğu bir rutini sürdürmektir.
 
Toprak burçları, aceleye getirilmekten, zamanın stresinden ve sürekli hareket halinde olmaktan kaçınmalıdır. Çok fazla seyahat etmek onlar için büyük bir yanlıştır.  
 
Su burçları için en iyi kişisel bakım stratejileri nelerdir? Kaçınmaları gereken şeyler nelerdir?
 
Su burçları, tefekkür (sadece okumak, meditasyon yapmak veya yemek pişirmek gibi şeylerle elde edilebilir), dua etmek, uzun banyolar yapmak veya suyla buluşmak gibi manevi uygulamalarla bağlantı kurmalıdır. Duyguları işlemek için zaman ayırmak (bu nedenle psikoterapi onların sağlık rutininin bir parçası olmalıdır), su burcu sağlığı için önemli bir unsurdur.
 
Kötü hissettiren ve düşmanca ortamlardan kaçınmalıdırlar. Ayrıca, çok fazla yüksek yoğunluklu aktiviteden kaçınmalıdırlar. Ek olarak uykusuzluktan en çok su burçları etkilenir.


 
Ateş burçları için en iyi kişisel bakım stratejileri nelerdir? Kaçınmaları gereken şeyler nelerdir?
 
Ateş burçları günlük yaşamlarında egzersiz yapmalı ve dinamik olmalıdır. Bu, ateş etkililerin sağlık rutinlerinin yeni yerler veya uygulamalar keşfetmeyi, sağlık için evden çıkmayı ve hatta sağlık için seyahat etmeyi içermesi gerektiği anlamına gelir.
 
Ateş burçlarının kaçınması gereken bir şey, sağlıklı yaşama yapılacaklar listesinin bir parçası olarak yaklaşmaktır, bu burçlar sağlıklı yaşam uygulamalarında bulunmayı hayatlarının bir parçası haline getirmelidir.
 
Hava burçları için en iyi kişisel bakım stratejileri nelerdir? Kaçınmaları gereken şeyler nelerdir?
 
Hava etkili burçlar için en iyi kişisel bakım stratejileri sanat ve el sanatları, bulmacalar, müzik dinlemek, dans etmek ve onları yaratıcı bir şekilde hayata bağlayan her şeydir. Hava burçlarının aşırı aktif zihinlerinin dinlenmesine izin vermek için günlük yaşamlarında zihinlerini boşaltmaya önem göstermeleri önemlidir.
 
Hava burçları, stres yaratabilecekleri ve aşırı aktif zihinlerine zararlı bir katkıda bulunabilecekleri için meditasyon ve yüksek yoğunluklu aktiviteler gibi sağlık stratejilerinden kaçınmalıdır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI