Ana SayfaModaBurberry Sonbahar/Kış 2021 Gözlük Koleksiyonu

Burberry Sonbahar/Kış 2021 Gözlük Koleksiyonu

Modern feminen ve maskülen konseptlerinin anlatısını inceleyen koleksiyon, cüretkârlık ve fırsat kavramlarıyla hikâyeyi yeniden yazıyor. Koleksiyon, doğa ananın boyun eğmez gücüne, geniş görünürlüğe sahip İngiliz işçiliğine ve 20. yüzyıl başlarındaki sokak hareketlerine saygı duruşunda bulunuyor ve daha iyi bir gelecek kurma yolculuklarında, geleneklerden sıyrılıp büyük bir cesaretle kendilerini doğaya bırakanlara selam veriyor. 

Üretimi İtalya’da yapılan koleksiyonda selüloz ve Hint yağı gibi yenilenebilir kaynaklardan elde edilen biyolojik malzemelerle imal edilmiş çerçeve ve lensler kullanılıyor. Biyo-asetat malzemeden üretilen çerçeveler biyolojik olarak çözünebilir bir yapıya sahip ve vintage ekose arşivinde ilk kez yer buluyor. 

B SIGNATURE 

BE 4343 –ADV AW 2021 

Monogram motifle tasarlanmış dikdörtgen çerçeveli güneş gözlüğü koleksiyonun dikkat çekici parçaları arasında yerini alıyor. Koyu gri lensler siyah monogrof motifle birlikte kullanılan siyah çerçeveler, koyu kahverengi degrade lenslerle kaplumbağa deseni çerçeveler altın rengi monogram motif,  turuncu lenslerle turuncu çerçeveler gümüş rengi monogram motif koyu gri degrade lenslerle kaplumbağa kabuğu taş deseni gunmetal monogram motif modelin renk seçeneklerini oluşturuyor.

 BE 4344 –ADV AW 2021 

Monogram motifle tasarlanan bir diğer model ise BE 4344. Büyük boyutlu kare çerçeveli güneş gözlüğü koyu gri lensler ve altın rengi monogrof motifle birlikte kullanılan siyah çerçeve, koyu kahverengi degrade polarize lenslerle kaplumbağa deseni koyu kehribar çerçeve, altın rengi monogram motif degrade bordo lenslerle lal rengi çerçeve, koyu kahverengi degrade lenslerle geyik deseni çerçeve ve menekşe rengi degrade lenslerle lila çerçeveler ile modaseverlerle buluşuyor.

B CHECK 

BE 4346 –ADV AW 2021 

Yenilenebilir kaynaklardan elde edilen biyo-asetat malzemeler ile tasarlanan kare çerçeveli güneş gözlüğü Burberry farkı ile koleksiyonda yerini alıyor. 

Koyu gri degrade biyo lenslerle siyah ve vintage ekose deseni çerçeveler turuncu lenslerle siyah ve bej ekose deseni çerçeveler turuncu biyo lenslerle siyah ve vintage ekose deseni çerçeveler koyu gri biyo lenslerle antik sarı vintage ekose deseni çerçeveler modelin farklı renkleri arasında. 

B LOGO 

BE 4348 

Burberry logo detayıyla tasarlanmış kare çerçeveli güneş gözlüğü koyu gri lenslerle siyah çerçeve, asker yeşili lenslerle şeffaf yeşil çerçeve, koyu kahverengi lenslerle huş ağacı kahverengisi ekose deseni çerçeve, koyu mavi lenslerle lacivert ekose deseni çerçeveler, koyu mavi lenslerle siyah ve çizgili gri çerçeve renkleriyle koleksiyonunun özel parçalarından biri.

BE 4349 –ADV AW 2021 

Dikdörtgen çerçeveli güneş gözlüğü koyu gri lenslerle siyah çerçeve, koyu kahverengi lenslerle kaplumbağa deseni çerçeve asker yeşili lenslerle soluk yeşil koyu yeşil lenslerle siyah ve şeffaf çerçeveler koyu kahverengi lenslerle huş ağacı kahverengisi ekose deseni çerçeve ile yeni koleksiyonda karşımıza çıkıyor.

BE 4350 – ADV AW 21 

Biyo-asetat malzeme ile tasarlanan kare çerçeveli güneş gözlüğü koleksiyonun biyolojik olarak çözünebilir bir yapıya sahip modellerinden biri. Modelin renkleri arasında ise koyu gri biyo lenslerle siyah çerçeve, koyu yeşil biyo lenslerle kamuflaj kaplumbağa deseni kehribar çerçeve, yeşil lenslerle kaplumbağa deseni yeşil çerçeve, koyu gri biyo lenslerle siyah ve vintage ekose deseni çerçeve alternatifleri bulunuyor.

B STRIPE 

BE 3130 

Icon stripe detayıyla metal malzeme ile tasarlanan navigator güneş gözlüğü BE 3130 sezonun klasikleri arasında yerini alacak. Bu model  koyu gri lenslerle paladyum kaplama çerçeve, koyu yeşil lenslerle altın kaplama çerçeve ve koyu mavi lenslerle gunmetal çerçeve ile tarzından ödün vermeyenlerin tercihi olacak.

BE 4347 

Icon stripe detayıyla tasarlanmış büyük boyutlu kare çerçeveli güneş gözlüğü her dönemin yıldız parçası! Koyu gri degrade lenslerle siyah çerçeve, sıcak kahverengi degrade lenslerle kaplumbağa deseni koyu kehribar çerçeve, düz bej lenslerle şampanya rengi çerçeve, menekşe rengi degrade lenslerle lila çerçeve, koyu kahverengi degrade polarize lenslerle kaplumbağa deseni koyu kehribar çerçeve ve gri degrade lenslerle lal rengi çerçeve bu modelin birbirinden farklı renkleri arasında.

RUNWAY 

BE 4353 – Brooke – ADV AW 21 

Podyum güneş gözlükleri; Brooke. Turuncu lenslerle soluk turuncu şeffaf çerçeve, açık sarı lenslerle zeytin yeşili şeffaf çerçeve, bej lenslerle bej çerçeve ve şeffaf lenslerle siyah çerçeveler koyu gri lenslerle siyah çerçeve modelin dikkat çeken alternatiflerini oluşturuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI