Ana SayfaErkek ModasıBurberry Erkek defilesi Milano&#8217da gerçekleşti

Burberry Erkek defilesi Milano&#8217da gerçekleşti

Burberry Sonbahar – Kış 2011 Erkek defilesi 15 Ocak tarihinde Milano’da gerçekleştirildi. Trendus`tan naklen izlenen defile muhteşem kabanlardan müziklerine kadar gerçekten şahaneydi.

Görsel açıdan büyük bir şölen yaratan defilenin sonunda ise muhteşem bir prodüksiyon sayesinde podyuma yağmur yağdırıldı. Defileden sonra ürünler Burberry.com adresinden satışa sunuldu. Gerçekleştirilen defileye Burberry Başkanı Angela Ahrendts, İngiliz model Cara Delevingne, Burberry Acoustic müzisyenleri George Craig (One Night Only), Johnny Borrell (Razorlight) ve Johnny Flynn, aktör Douglas Booth ve Isaac Ferry Burberry kıyafetleri ile katıldı.

İngiliz model Jacob Young, İngiliz müzisyen Seb Brice ve Tara Ferry ve aktör Matthew Beard defilede manken olarak yer aldılar.Defile, Burberry.com sitesinden ve Dünya çapındaki 180 internet sitesinden canlı olarak yayınlandı. Kaçıranlar için defilenin videosu halen Burberry.com adresinde bulunuyor.

Defileden sonra müşteriler, beğendikleri dış giyim ürünlerini ve çantaları Burberry yetkililerinin yardımıyla (`Click to Chat`) ve (`Click to Call`) online yardım tekniği sayesinde satın alabildiler. Burberry.com sitesi içerisinde yer alan sipariş hizmeti 23 Ocak tarihine kadar devam edecek, bu muhteşem defileyi yeniden izlemek ve beğendiğiniz ürünleri sipariş etmek için elinizi çabuk tutun.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI