Ana SayfaErkek ModasıBurberry Defilesi Canlı Yayınla Trendus`ta

Burberry Defilesi Canlı Yayınla Trendus`ta

Burberry Prorsum İlkbahar Yaz 2012 Erkek Koleksiyonu defilesi, 18 Haziran Cumartesi günü Türkiye saatiyle saat 18.00`de Milano’da gerçekleşecek. Moda severlere her daim lüks ve kalite sunan Burberry`nin bu defilesini canlı olarak Trendus`dan izleyebileceksiniz. Defile bitiminde de online alışveriş sistemi ile defilede yer alan dış giyim ve aksesuar ürünlerini Burberry`nin internet sitesinden satın alabileceksiniz.

Burberry.com adresinden ulaşılabilen “Click-to-Call/Click to Chat” sistemi ile anında sorularınızı cevaplayan ve size yardımcı olan markanın, Müşteri Hizmetleri Servisi sipariş sistemi açık kaldığı sürece 24 saat boyunca kesintisiz destek vermeye devam edecek. 18 Haziran – 27 Haziran tarihleri arasında açık olacak olan sipariş sistemi sayesinde istediğiniz ürüne, ürünler mağazaya girmeden önce ve sipariş ettikten sonra sadece 8 hafta içinde sahip olabileceksiniz.

Burberry.com adresinden ulaşabileceğiniz Burberry online alışveriş imkanı 45 ülkede ve 6 (İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, Japonca ve Çince) ayrı dilde hizmet verecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI