Ana SayfaModaBuen Fashion Yeni Koleksiyonu İle Türkiye Pazarına Giriş Yaptı

Buen Fashion Yeni Koleksiyonu İle Türkiye Pazarına Giriş Yaptı

Tecrübe ve kalitesini moda tutkunlarıyla buluşturan BUEN Fashion, isminin ilhamını İspanyolca’da ‘’iyi, şahane, müthiş’’ anlamlarından alıyor ve kadınlara sunduğu özel tasarımlarla onlara kendilerini iyi hissettirmeyi hedefliyor.

BUEN Fashion, moda tutkunu tüm kadınlara ‘moda olduğu için değil iyi hissetmek için giyin’ mottosuyla ‘’sadece kıyafet tasarlamıyoruz, kadınların kendilerini daha iyi ifade etmesi ve iyi hissetmesini sağlıyoruz’’ cümlelerinin altını önemle çiziyor.

Hayatın her anında gündüzden geceye uzanan tasarımlara sahip BUEN Fashion, kaliteli üretim anlayışı, titiz terzilik işçiliği ve  özel olarak seçilmiş kumaşları bir araya getiriyor. Her kadının dolabında olması gereken anahtar parçalardan, bulunacağı ortamda farkını ve gücünü ortaya koyacak geniş ürün yelpazesine sahip.
İş ve günlük hayatta da özel günlerde de tercih edilebilecek elbiseler, stillere ilham niteliğindeki alt ve üst gruplardan oluşan parçalar, tek bir parçayla tamamlayıcı niteliğindeki ceketler, etekler, trençkotlar, pantolonlar ve kombin takımlarla bundan sonra etrafımızda sık sık rastlayacağımız BUEN kadınlarının stillerinin DNA’sını oluşturuyor.
 
Buen Fashion ürünlerine www.buenfashion.com internet sitesinden ve Brandroom gibi seçkin satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Instagram : @buenfashion

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI