Ana SayfaYaşamBu yazın keyfi: Club Ada Sedef

Bu yazın keyfi: Club Ada Sedef

CLUB ADA SEDEF bu yaz İstanbullular Sedef Adası’na taşınacak! İstanbul’un en yeni “gözde” adası Sedef, hem doğal güzellikleri hem de yeni mekanı CLUB ADA SEDEF ile bu yazın en keyifli kaçamak noktası olacak! Maçka Brasserie’nin iki ortağı, farklı iş tecrübelerinden sonra sektöre yeni bir bakış açısıyla katılan Gökhan Cüceloğlu ile Port Sedef’in de kurucu ortağı ve işletmecisi olan Muhittin Ülkü ve ekibi tarafından açılacak olan CLUB ADA SEDEF, Akdeniz mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını sunan restaurantı ve geniş kapasiteli beach club’ıyla şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için günün her saati yepyeni bir deneyim sunuyor.

Dekorasyonda adanın eşsiz doğası mekana yansıyor!

Var olduğu binanın doğal taş dokusunun bozulmamasına özen gösterilen mekanda taş ve ahşap malzemeler dikkat çekiyor. Beyaz ve doğal renklerin ön plana çıktığı minimalist bir dekorasyona sahip olan CLUB ADA SEDEF beach, restaurant ve bar bölümleri ile tüm gün boyunca misafirlerin keyifli vakit geçirilmesi üzerine tasarlandı. Aynı zamanda kapalı alanıyla da tekneci müşterilerine uzun bir sezon vaat ediyor. 

Akdeniz lezzetleri ön planda!

CLUB ADA SEDEF mönüsünde, Akdeniz mutfağının eşsiz tatlarını kendi tarzıyla sunuyor. Klasik meyhane lezzetleri Sedef Adası’nın akşamlarında “bir dem keyif” yaşatıyor. Cumartesi ve Pazar günleri sunulan geniş kahvaltı seçenekleri ile her damak zevkine hitap ederek, bu yaz doyulmaz bir kahvaltı için de artık tek adres CLUB ADA SEDEF olacak. 

Eğlence beach club’dan başlayıp bara devam edecek…

CLUB ADA SEDEF, yöneticiliğini Ersel Şen’in ve müzik direktörlüğünü Türkiye’nin en önemli isimlerinden Salih Saka’nın yapacağı beach club’da haftasonu boyunca nefis kokteyller eşliğinde sürecek happy hourlar akşamın ilerleyen saatlerinde muhteşem bir eğlenceye dönüşerek sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Adanın tüm renklerini, güzelliğini ve keyfini içinde barındıran CLUB ADA SEDEF, aynı zamanda Sedef Adası’ndan Büyükada’ya kadar sunduğu özel shuttle servisiyle misafirlerine ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca teknesi ile gelmek isteyen misafirler için de, teknelerin bağlanması için tonozlar bulunuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI