Ana SayfaModaBu Yaz Plajların Yıldızı Morhipo Beach Koleksiyonu

Bu Yaz Plajların Yıldızı Morhipo Beach Koleksiyonu

Morhipo Beach 2019 koleksiyonu bu sene de plajlara modayı getiriyor. Geçtiğimiz sezonlarda başlayan ve sahilde kusursuz bohem bir görünüm için alternatif sunan tığ işi örgü mayo, bikini ve plaj elbiseleri, bu sene de muhteşem renk ve tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor.
 
Farklı desenler ve iddialı kesimlerle retro görünümlü bikini ve mayolar da yazın vazgeçilmezleri arasında. Yüksek bel bikiniler ve tokalı, asimetrik mayoların ön plana çıktığı modellerle plajlarda nostaljik bir hava esiyor.
 
Çizgili desen ilkbahar aylarında giysilerde, yaz ayları için de mayo ve bikinilerde karşımıza çıkıyor. Bu sene fırfırlı ve çizgili bikiniler yeni sezonun trend seçimleri arasında yer alıyor. Yine bu sene oldukça popüler olan etnik tasarımlar ve vahşi hayvan desenleri, 2019 mayo ve bikini desenlerine de yansıyor.
 
Siyah tüm asaletiyle plajlarda
Plajların favori rengi siyah her sene olduğu gibi bu sene de koleksiyonlarda yerini aldı. Ancak bu sene siyahı farklılaştıran pek çok detay var. Kesik şeritler, transparan tül detaylı mayo ve bikiniler siyahın sadeliğini göz alıcı hale geliyor.
 
Sportif mayolar ve atletik seçimler bu yıl da plajlarda kendini gösteriyor. Modern bir görünüm vaat eden spor mayo ve bikiniler canlı renklerle buluştuğunda plajlarda dinamik ve çarpıcı bir görüntünün anahtarı oluyor.
 
Şıklığın sırrı detaylarda
Plaj stilinin tamamlayıcısı örgü elbiseler, kaftanlar ve bluzlar da Morhipo Beach koleksiyonunun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Plaj çantasından terliğe, iddialı takılardan pareolara kadar her şey Morhipo Beach koleksiyonlarında tatile hazırlananları bekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI