Ana SayfaYaşamBu Kahvenin Çekirdekleri Odun Ateşinde Kavruluyor

Bu Kahvenin Çekirdekleri Odun Ateşinde Kavruluyor

Osmanlı Kahve, tamamen doğal ve kendi üretimleri çekirdekleri odun ateşinde kavurarak Türk Kahvesi, gerçek dibek taşında dövülen Dibek Kahvesi ve üretimini Sakız adasından gelen doğal damla sakızı ile yapılan Damla Sakızlı Türk Kahvesi ile kahve severlerin gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor. Osmanlı Kahve, tüm Osmanlı Tulumbacısı şubelerinde, keyifli sohbetlere eşlik etmek için misafirlerini bekliyor.

Aroma ve hiçbir tatlandırıcı kullanılmadan doğal damla sakızı ile harmanlanmış Damla Sakızlı Türk Kahvesi, kahve gurmelerinin tercihi Arabica türü Türk kahvesi ve diğer tüm çeşitleri, isterseniz 100 gr. paketlerde satın alabilir, isterseniz Osmanlı Tulumbacısı şubelerinde keyifle tadabilirsiniz.
 
Geleneksel Türk kahvesi nasıl hazırlanır?

Türk kahvesi bakır bir cezve ile ağır ateşte yavaşça kaynatılarak hazırlanır. Cezveye kahve fincanı miktarı kadar soğuk, yumuşak (kireçsiz), içime uygun su; arzu edilirse şeker konur. Soğuk suyun üstüne ölçüsünce neredeyse pudra gibi çok ince, kavrulmuş kahve eklenir. Kısık ateşte kaynamaya bırakılır; neredeyse hiç karıştırılmaz. Kabarmaya başladığında bu ilk kahve az miktarda fincana alınır, tekrar ocağın üstüne konur, bir taşım daha kaynatılır ve cezve dairesel hareketlerle karıştırılıp tekrar fincana silme doldurulur.
 
 
                                              
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI