Ana SayfaModaBu Bayramı SHOES&MORE'un %50 İndirim Sürpriziyle Karşılayın

Bu Bayramı SHOES&MORE’un %50 İndirim Sürpriziyle Karşılayın

SHOES&MORE’un “The Sun” temalı 2019 Yaz koleksiyonu ürünleri, trendleri yakından takip etmeyi alışkanlık edinen, kalitesi ve modern tarzıyla dikkat çekmeyi seven kadınları indirim sürpriziyle selamlıyor! 
 
Hem tatil bavullarına hem de şehrin ritmine ayak uyduracak geniş koleksiyonuyla dikkat çeken yüzde yüz Türk sermayeli ve menşeili SHOES&MORE, mağazalarında ve shoesandmore.com.tr adresinde yer alan şık parçalarla kendi tarzını yaratmak ve her an “ışıldamak” isteyen kadınların tercih ettiği bir marka.
 
SHOES&MORE, bayramda kendine ya da sevdiklerine ışıl ışıl bir sürpriz yapmak isteyenlere, tüm  ayakkabı ve çanta ürünlerinde geçerli net %50 indirim müjdeliyor.
 
SHOES&MORE yaz koleksiyonunda, rengarenk ve her beğeniye uygun sandaletler, boy boy hasır, kanvas, deri ve bez çantalar ve şık şapkalar öne çıkıyor. Yaz  ve bayram kombinlerini aksesuar ve bijuteriyle tamamlamak isteyenleri de unutmayan SHOES&MORE, sezonun en popüler trendlerine göz alıcı dokunuşlar ekliyor.
 
Günün ve mevsimin her anına uygun, ulaşılabilir fiyatlarda ve yüksek kalite standartlarıyla dikkat çeken SHOES&MORE koleksiyonunda hem bayram gezmelerine hem de tatil bavuluna uygun bir çift bulmak mümkün.
 
2019 yazına damgasını vuran sezon trendlerini net %50 avantajlı fiyatlarla sunan SHOES&MORE’da sezonun favorisi renkli leopar ve klasik leopar desenli terlik ve sandaletler, neon detayları klasik renklerle birleştiren zarif modeller, orta boy ve kalın topuklular, ışıltılı rahat tabanlı terlikler bulmak mümkün.
 
Sırttan çapraza, portföyden omuza her modelde birbirinden şık alternatiflere sahip SHOES&MORE çanta koleksiyonu, bu yazın popüler dokusu hasırı modern bir yorumla sunuyor. Deri ve kanvasla harmanlanan seçkin dokunuşların yanı sıra fermuar ve zımba gibi aksesuarların da ustalıkla kullanıldığı SHOES&MORE çantalar, sevdikleriniz için harika bir bayram hediyesi olacak.
 
SHOES&MORE yaz koleksiyonunda bu bayram avantajlı fiyatlar var!
 
SHOES&MORE’un stilinin her daim dikkat çekici olmasına özen gösteren cesur, şehirli kadınlar için sunduğu geniş takı ve aksesuar koleksiyonu, bileklik, kolye, küpe ve yüzük dörtlüsünün yepyeni yorumlarıyla göz kamaştırıyor. Bijuteri kategorisinin en üst kalite malzemelerini seçen marka, şimdi net %30 indirimle, moda trendlerini takılarınızla da takip etmenizi ve kombinlerinize katmanızı sağlıyor.
 
SHOES&MORE 2019 sezonunda yer alan ayakkabı, çanta ve aksesuarlar net %50 bijuteri ise net %30 indirimlerle mağazalarda ve www.shoesandmore.com.tr adresinde sizleri bekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI