Ana SayfaModaBu Bayram Timberland’de Renk, Konfor ve Şıklık Var!

Bu Bayram Timberland’de Renk, Konfor ve Şıklık Var!

Plaj modanıza rahatlık katın!

Erkek yaz bavulunun olmazsa olmazı mayo şort seçeneklerinde Timberland’de bu yaz hem desen hem de renkler ön planda. Mavinin her tonu, canlı kırmızı gibi seçeneklerin yanı sıra çiçek ve kamuflas desenler de dikkat çekiyor. Yüksek teknolojisiyle çabuk kuruma özelliğine sahip sunan mayoları rahatça kombinlenmeye hazır modelleriyle şehirli erkeğe yaz rotalarında da eşlik ediyor. 

 

Gerçek ikonlar zamansızdır: Timberland tekne ayakkabıları hem şehir hayatının hem de tatil bavulunun en iyi eşlikçisi.

Sağlam ve zarif görünümü kadar rahatlığı ve dayanıklılığıyla da 40 yıldır her ortamda kabul görmeyi başaran tekne ayakkabıları koleksiyonu dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla her sezon olduğu gibi bu sezon da gözde.

 

İkonik Timberland tekne ayakkabıları bu sezon, minik dokunuşlara sahip yenilikçi modelleriyle de karşımızda. Köklü bir mirası yenilikle buluşturan Camden Falls modeli ekstra yastıklama için ortholite tabanıyla dikkat çekiyor. Tidelands modeli ise klasik stile modern bir dokunuş için SensorFlex taban ve bağcıksız bir alternatife de sahip.

 

Yaz maceralarına eşlik eden sandaletler ve terlikler Timberland’de

İster platform, ister parmak arası, ister terlik… Sıcak günlerde konforu ve modayı ayağınıza getiren, her tarza uygun Timberland sandaletler ve terlikler şehirli kadınların yaz rotalarına uyum sağlıyor. Şehir içindeki sezon kombinlerini olduğu yaz maceralarını da tamamlayan çapraz, çift bantlı, parmak arası modeller ve zarif nubuk deri terlikler bu sezonun favorileri!

 

Hareketli şehir hayatı içerisinde günlük kullanıma uygun modellerin yanı sıra daha özel günler için şık alternatifler de var. Timberland Malibu Waves, Violet Marsh ve Los Angeles Wind sandaletler, sıcak günlerde konfor ve modayı bir arada sunuyor. 

 

Minik ayaklar bu yaz Timberland’e emanet!

Rengarenk Timberland çocuk sandaletleri bu yaz da çok çeşitli. Unisex sandaletler, fark yaratan iç ve dış taban özellikleriyle çocuklara gün boyu rahatlık vadediyor. İkonik çocuk sandaletleri hafif ve su dostu deri malzemesi sayesinde hem şehirde hem de tatilde, çocukların gün boyu diledikleri gibi hareket etmelerini, rahatça vakit geçirebilmelerini sağlıyor. Önü kapalı model ise darbelere karşı ekstra koruma sunuyor.

 

Anti-mikrobik Sanitized® iç tabanıyla fark yaratırken Timberland çocuk sandaletleri hafif Eva tabanı ile gün boyu konfor sunuyor. Unisex Timberland çocuk sandaletleri 22 – 35 arası numaralarda, kapalı ve açık modelde farklı renk alternatiflerine sahip.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI