Ana SayfaMücevherBoybeyi artık yalnızca bir tık ötenizde

Boybeyi artık yalnızca bir tık ötenizde

Anadolu ve Osmanlı’nın eşsiz el işçiliği ve kültür geleneğinden aldığı mirası nesillerdir özenle yarattığı koleksiyonlarına yansıtan Boybeyi’nin eşsiz yüzükleri, sultanlara layık küpeleri artık yalnızca bir tık ötenizde.

130 yıllık mücevher sanatçısı Boybeyi, Anadolu’dan gelen zengin kültürel mirastan ve Osmanlı’nın kusursuz el işçiliğinden ilham alarak, 1881 yılından beri eşsiz mücevherler tasarlıyor. Geleneğe ve tarihe olan bağlılığını sonsuz yaratıcılıkla harmanlayan ve mücevherciliği bir sanat dalı olarak gören Boybeyi, tüm koleksiyonlarında Anadolu ve Osmanlı’da yaşamış farklı kültürlerin mozaiğini sembolleştiriyor, yaşamın tüm mutluluk, sevinç, aşk ve dostlukla bezeli anlarını mücevherlerine yansıtıyor.

Bu yıl 130. yılını kutlayan BOYBEYİ Mücevher İstanbul Kapalıçarşı’da bulunan dört satış noktası, Chukur Kule Aile Müzesi ve Nişantaşı Abdi İpekçi caddesinde açtığı “10” numaralı mağazasından sonra şimdi de e-ticaret ile tüm mücevher severlere ulaşıyor.

Geleneği günümüze taşıyan Boybeyi’nin mücevherlerine sahip olmak şimdi çok daha kolay! www.boybeyipirlanta.com adresinden, Boybeyi’nin benzersiz koleksiyonlarını görebilir, dilediğiniz ürünü evinizin rahatlığında, güvenle ve zevkle satın alabilirsiniz.  Kaliteli üretim ve iyi hizmet ilkesini benimseyen Boybeyi, alışık olduğunuz alışveriş deneyimini bilgisayar başında da yaşamanıza olanak veriyor, sipariş ettiğiniz ürün özel ambalajı ile kapınıza kadar ücretsiz ve sigortalı olarak geliyor. Daha fazla bilgi için, BOYBEYİ güvencesindeki www.boybeyipirlanta.com adresini ziyaret edin, Boybeyi’nin ayrıcalıklarıyla tanışın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI