Ana SayfaModaBodrum No:81 Hotel ve DAZE Akaretler, Misafirlerine Özel Programlar Hazırladı

Bodrum No:81 Hotel ve DAZE Akaretler, Misafirlerine Özel Programlar Hazırladı

Bodrum Türkbükü Koyu’nda denize sıfır konumu ile dikkat çeken No:81 Hotel ve İstanbul’un yeni buluşma noktası olan DAZE Akaretler yılbaşı için oluşturduğu programlarla misafirlerine keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.  Mavi ile yeşilin örtüştüğü doğal bir atmosferde konuklarına eşsiz bir deneyim sunan Bodrum No:81 Hotel, yılbaşı için 2 gece 3 gün konaklamadan oluşan özel bir program hazırladı. DAZE Akaretler ise misafirleri için özel olarak hazırladığı yılbaşı yemeğinde yaratıcı lezzetler sunuyor.
 
No:81 Hotel ve DAZE Akaretler yılbaşına yaklaştığımız bu günlerde, birbirinden keyifli içerikleriyle, misafirlerine yeni yıla mutlulukla girecekleri harika programlar hazırladı. 
 
Türkbükü Koyu’nda, Bodrum’un doğal güzellikleri ile Ege’nin mavisini buluşturan No:81 Hotel, yılbaşı için hazırladığı özel konaklama paketi ile yeni yılı Bodrum’un eşsiz atmosferinde karşılamak isteyen konukları için çok özel bir deneyim sunuyor. Yeni yıla girerken 2 gece 3 gün konaklama imkânı sunan programda, DAZE Türkbükü’nün özel lezzetlerinden oluşan yılbaşı yemeği de yer alıyor. 
 
No:81 Hotel’in içinde konumlanan DAZE Türkbükü’nün dört aşamalı, damak hafızasında iz bırakacak menüsü; lakerda, balkabağı sinkonta, tarama, çığırtma gibi mezelerle başlıyor, Edirne ciğer tava, kalamar dolması, dağ mantarları kavurması ile devam ediyor, hindi sarma ve kalkan tavadan oluşan ana yemek seçenekleri ile de misafirlere lezzet alternatifleri sunuyor. Eğlenceli detaylarla dolu gece, İlgen Küçükseller’in canlı performansı ve DJ Çavlan Tatbul’un müzikleri ile yeni yılın ilk saatlerine kadar sürüyor.  
 
İstanbul’un tarihi ve kültürel dokusuyla dikkat çeken semti Akaretler’de lezzet tutkunlarını ağırlayan DAZE Akaretler, deneyimli şefleri tarafından yılbaşı gecesine özel hazırlanmış menüsüyle misafirlerini karşılıyor. Şefin ikramıyla başlayan menü “Deniz Çakısı”, avokado, kayakoruğu kıtırı, yuzu kreması ve limon havyarı ile servis edilen “Karides Kokteyl”, pırasalı ve keçi peynirli “Kiş” ve porçini, borazan, kestane ve istirideye mantarlı “Risotto” ile devam ediyor. Ana yemekte “Tereyağında Kalkan Balığı” veya “Ağır Ateşte Pişirilmiş Kuzu Kol” seçenekli olarak sunuluyor. Menüyü “Kestane ve Çikolata Bavaroise”, “Sticky Toffe Pudding” ve orman meyveleri ile sunulan Chia Tohumlu Panna Cotta tamamlıyor. Bu eşsiz lezzetlere Doruk Can ve Toprak Barış Aydın’ın DJ performansı gece boyunca eşlik ederek unutulmaz bir yılbaşı kutlaması yaşatıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI