Ana SayfaModaBoa Studio’dan Organik Senfoni...

Boa Studio’dan Organik Senfoni…

Günlük hayatında farklı tasarımları doğal dokularla kullanmayı tercih edecek kişilere ulaşmayı hedefleyen Boa, bu koleksiyonunda da farklı bir seri grafik çalışmayı tasarımlarının üzerinde sergiliyor.

Boa bu sezon kullandığı illüstrasyonlarda detaylar üzerinde yoğunlaşırken çizgisini tanımlayan yalınlık ve rahatlık temalarını koleksiyonun her bir parçasında vurgulamaya devam ediyor. 

Boa Oranik Senfoni ile beraber kendi koleksiyonlarını Internet üzerinden de satışa sunmaya başladı. İsteyenler www.boastudio.org üzerinden “shop on-line” ı tıklayarak Pay Pal kullanımıyla Boa’nın koleksiyonlarında bir parçaya sahip olabilecekler. Pay Pal kullanmayanlar da Boa’ya e-mail (seray@boastudio.org) ile ulaşarak istedikleri parçayı sipariş edebilecekler.

Boa’nın Organik Senfoni koleksiyonu Beymen Blender Nişantaşı, Akmerkez ve İstinye Park Mağazalarında, Cihangir’de Fashion Project, Bağdat Caddesi Cassette Butik ve Ankara Karum’da Sency’da görülebilir.

Boa, 2007 yılında Sena Çevik ve Seray Cengiz tarafından, doğayla uyumlu, estetik olarak doyurucu ve gündelik hayatın bir parçası olacak keyifli ürünler tasarlama amacıyla kuruldu. 2008 yazında, sadece %100 organik pamuk ile hazırladığı ilk koleksiyonunu çıkartan Boa, bu koleksiyonu çeşitli tasarım butiklerinde satışa sundu. Boa süreç içerisinde tasarımları ile grafik detayları arasındaki bağı daha da kuvvetlendirdi. Sadece %100 organik pamuk ve buna uyumlu boya kullanmasıyla tasarım çevresi ve moda basınının ilgisini çekti. Özellikle Avrupa ve Amerika’da her geçen gün daha büyük ilgi gören “Ekolojik moda” alanında Türkiye’nin ilk markalarından biri olan Boa, 2008 yaz koleksiyonuyla uluslararası eko-tasarım sitesi www.inhabitat.com’da, 2009 yaz koleksiyonu ile de www.treehugger.com’da  yer aldı, 2008 Eylül ayında Rotterdam’da gerçekleşen Bridges to Fashion etkinliğinde sokak modası bölümünde Türkiye`yi temsil etti. Aralık ayında British Council ve İMA tarafından düzenlenen Yılın Genç Moda Girişimcisi Yarışması’nda jüri özel ödülünü alan Boa, 2010 yazında koleksiyonlarını Berlin ve Malezya’da da satışa sunacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI