Ana SayfaSağlıkBitkisel Metabolizma Hızlandıran Limonlu ve Acı Biberli İçecek Tozu

Bitkisel Metabolizma Hızlandıran Limonlu ve Acı Biberli İçecek Tozu

 Sağlıklı yaşam uzmanı, artık ünü dünyaya yayılan TheLifeCo, metabolizma hızlandıran, günlük lif ihtiyacını karşılayan yüzde yüzde bitkisel içecek tozu; Limonlu Acı Biberli İçecek ile günlük beslenme rutinini değiştirmeye hazırlanıyor. Ve daha da iyisi tadı her gün içmeyi isteyeceğiniz kadar güzel.
 
Vücudunuzdaki iyi bakterileri beslerken kilo vermek istiyorsanız!
Limonlu Acı Biberli İçecek tozu; vücutta biriken toksinlerden arınmak, metabolizmayı hızlandırmak, kilo kontrolü sağlamak ve yüksek lifli besinler tüketmek isteyenler için ideal bileşenler sunuyor. Aralıklı oruç (IF) diyeti ile beslenenler, sıvı detox yapanlar da ürünleri günlük rutinlerine dahil etmeli. Tüm antioksidan özellikleri içecek tozu formunda sunulan bu yeni ve doğal ürünler, yüksek lif oranı ve prebiyotik bileşenleriyle günün sağlık kurtarıcıları olmaya aday.
 
Hepimiz sağlıklı beslenmek istiyor fakat yeterli miktarda sebze tüketmiyoruz. Marketlerden aldığımız sebzelerin “iyi yaşam” koşullarına göre üretilmiş olmasını istiyor, organik ürünlere ulaşabilsek bile hazırlamaya yeterli zamanı ayıramıyoruz. Oysa 12 yaş üstü her bireyin günlük olarak en az 25 gram lif tüketmesi gerekiyor.
 
TheLifeCo Limonlu Acı Biberli İçecek Tozu, prebiyotik bileşen ve yüksek lif miktarına sahip, dondurularak kurutulmuş limon ve lime ile acı biberin (cayenne pepper) antioksidan özelliklerini içecek tozu formunda sunan, doğal bir ürün. Bu özel karışımım
metabolizma hızlandırma özelliğinden en etkili şekilde verim alabilmek için; uyanınca aç karnına bir bardak su içtikten sonra 6gr’lık bir porsiyon içecek tozunun 200ml su ile karıştırılıp tüketilmesi gerekiyor.  
 
Zindelik ve enerji için…
Adeta sindirim sistemini yeniden yapılandıran prebiyotik bileşen (Hindiba kökü lifi) içeren ve yüksek lif oranına sahip olan bu toz, içeriğindeki acı biber (cayenne pepper) ile açlık hissini azaltıyor ve metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi destekliyor.
 
İçeriğindeki prebiyotik bileşenler sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotiklerin bağırsakta gelişimini destekler. Bileşenlerinde yer alan kurutulmuş limon ve misket limonu (lime), zengin C vitamini kaynaklarıdır. Soğuk ya da sıcak su ile hazırlanabilir. Hazırlanan içeceğe taze nane eklenerek tadı zenginleştirilebilir. Smoothie tariflerine eklenebilir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI