Ana SayfaAnne ve ÇocukBir Yaz Kampının Çocuklarınıza Kazandıracağı 7 Özellik

Bir Yaz Kampının Çocuklarınıza Kazandıracağı 7 Özellik

Her geçen gün hayatımızda daha çok yer alan dijitalleşme, şehir hayatı ve binaların arasında sıkışıp kalma durumu çocukları hem ruhen hem de bedenen olumsuz olarak etkiliyor. Yaz kampları ise çocukların doğada vakit geçirmesi, çeşitli spor aktivitelerine katılması ve sosyalleşmesi için uygun bir ortam sunuyor. Türkiye’nin öncü kamp & okul dışı eğitim kurumu Geleceğin Yıldızları, yaz kampının faydalarını 7 maddede sıralıyor.
 
Hayatımızda artan dijitalleşme ve kentleşme sebebiyle çocuklarımız doğada çok az vakit geçirebiliyor, insanlarla yüz yüze iletişimde zorlanıyor ve gerçek hayatı öğrenemiyor. Yaz kampları ise çocuğunuzun hem eğlenmesini hem de farklı alanlarda gelişmesini sağlıyor. Çocukların sosyalleşmesi, sorumluluk alabilmesi, spor yapması ve doğayla etkileşim halinde olmaları için uygun bir ortam sunan yaz kampları sayesinde çocuklar yaz tatillerinden güzel anılarla dönüyor. Gençlere uluslararası standartlarda özel yaşam deneyimleri ve kamp programları sunan Geleceğin Yıldızları, bu kampların çocuklarınıza kazandıracağı özellikleri şöyle sıralıyor:
 
1) Kendi ayakları üstünde durmayı öğrenirler: Sizden bir süreliğine ayrılarak kendi sorumluluklarını yerine getirmeyi öğrenecek. Yaşam becerileri gelişecek, özgüveni artacak, uzlaşma becerileri ve özsaygıları gelişirken, kendilerini daha iyi ifade edecekler.
 
2) Yaşıtlarıyla sosyalleşip hiç unutmayacağı dostluklar kurarlar: Belki de çocuğunuz yıllarca sürecek dostluklarının temelini burada atacak. Sosyalleşmekten korkmayıp dışa dönük bir birey olarak yetişecek.
 
3) Sporun her türlüsünü yapma fırsatı yakalarlar: Yaz kamplarında çocuklarınız basketboldan tenise, sörften tırmanmaya kadar her sporla iç içe olurlar. Öğrenirler, eğlenirler ve fiziksel olarak daha güçlü olurlar.
 
4) İngilizceleri gelişir, uluslararası dostluklar edinirler: Hem kamplarda yabancı eğitmenler tarafında verilen dersler hem de kampa katılan yabancı arkadaşları ile iletişimleri sayesinde İngilizcelerini geliştirebilir, farklı kültürleri tanıyabilirler.
 
5) Doğayla etkileşim halinde olur, yeni şeyler keşfederler: Öyle ki bu zamanda büyüyen çocuklar doğa hakkında çok az bilgiye sahip. Özellikle şehir hayatı ve binaların arasında sıkışıp kalma durumu nedeniyle doğayı tanıyamayan çocuklar yaz kampları sayesinde bu fırsatı bulabiliyor ve yeşilin her türlü tonunu görüp temiz havada kaliteli vakit geçirebiliyor.
 
6) Kendi rol modellerini belirlerler: Yaz kamplarındaki birbirinden farklı yetkinlikteki eğitmenler, çocuklara rol model olabilir. Kamptaki eğitmenler onlarla o kadar çok ilgilenir ki kamp bitiminde onlardan ayrılmayı istemeyebilirler. Kendilerine hep donanımlı, pozitif insanları örnek olarak seçerler.
 
7) Hiç unutmayacakları anılar biriktirir, henüz o yaşta bir yaşam öyküsünün sahibi olurlar: Bu kampın sonunda da ileride sürekli hatırlayacağı, yüzündeki tebessümle anlatacağı bir deneyime sahip olurlar. Hayattan keyif almayı öğrenir ve bundan mutluluk duyarlar.
 
Çocuğunuz bunlar dahil daha birçok özelliği Geleceğin Yıldızları’ndaki kamp deneyimi sayesinde kazanacak, kendini keşfedecek ve unutamayacağı muhteşem biz yaz geçirecek!
 
Geleceğin Yıldızları, tam 30 yıldır 5-17 yaş arası grubu, 70 ülkeden gençlere uluslararası standartlarda özel yaşam deneyimleri ve kamp programları sunuyor, hayatlarının yazını yaşamak isteyen çocuklarla buluşuyor. Siz de çocuğunuza unutulmaz bir yaz macerası hediye edin, Geleceğin Yıldızları’na katılın!
 
 
www.geleceginyildizlari.com
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI