Ana SayfaGüzellikBioderma’dan Yeni Yıla Özel Hediye Alternatifleri

Bioderma’dan Yeni Yıla Özel Hediye Alternatifleri

Derinlemesine temizlenmiş, rahatlamış bir cilt için misel su: Sensibio H2O:

Yeni yılda sağlıklı bir cilt için ilk adım her zaman makyajdan ve kirden derinlemesine temizlenmiş bir cilt! Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun Sensibio H2O Misel Su eşsiz temizleme ve makyaj çıkarma gücü ile suya dayanıklı makyaj dahil tüm makyajı, kiri ve yağı cildin doğal bariyerine zarar vermeden temizliyor ve cildi derinlemesine arındırıyor.

 

Leke eğilimli ciltlere özel yepyeni peeling etkili temizleme jeli: Pigmentbio Foaming Cream!

Leke eğilimli cildin için yepyeni bir deneyime hazır mısın? Leke eğilimli ciltlerde cilt bakımı kadar cildin temizliğini sağlamak da oldukça önemli. Leke eğilimli cildindeki leke eğilimine karşı etki gösteren ve cilt tonunu eşitleyerek cildinin doğal ışıltısını geri kazanmasını sağlayan peeling etkili yepyeni temizleme jeli Pigmentbio Foaming Cream ile tanışma vaktin geldi!

 

Nemlendirir, besler ve korur: Atoderm Cream!

Özellikle kış mevsiminde hava koşullarının zorlu olması, cildin dış etkenlere karşı daha savunmasız olması ve nemini daha çok kaybetmesiyle birlikte cilt kuruluğunun artması kaçınılmaz oluyor. İşte tam da bu zamanlarda kuruyan cildinin tek ihtiyacı, cildi derinlemesine nemlendiren, besleyen ve koruyan Atoderm Cream oluyor.

 

Atoderm Lip Stick & Atoderm Lip Balm ile sağlıklı ve neme doymuş dudaklar!

Soğuk havaları yaşadığımız bugünlerde dudaklar da cilt gibi özel bir bakıma ihtiyaç duyar.Mevsim değişikliğiyle birlikte dudaklarda kuruluk, çatlama gibi problemler yaşanabilir. Rüzgâr, soğuk hava gibi dış etkenlerden oldukça etkilenen dudakların kurtarıcısı Bioderma Atoderm Lip Stick ve Atoderm Lip Balm oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI