Ana SayfaYemekBilmeniz Gereken 5 Starbucks Hilesi

Bilmeniz Gereken 5 Starbucks Hilesi

1. Kendinizi sınırlamayın
En uzman Starbucks kullanıcıları, en sevdikleri içecekleri almak için nadiren menüden sipariş verirler ve paradan tasarruf ederler. Menüye bir göz atın (evet, gerçekten var!)  Latte tercih ederseniz, tadı aynı (yarım kahve, yarım süt) ancak biraz daha ucuz olan caffe misto’yu sipariş edin. Daha çok çay tiryakisi mi? Bir chai latte misto, yarı buğulanmış süt ve yarı demlenmiş chai çayıdır, bu da size para ve şeker tasarrufu sağlar.

2. Daha ucuz fiyata kendi içeceklerinizi yapın
Hepimiz lattelerimizi seviyoruz ama Venti boyutuna ihtiyacınız varsa, pahalı oluyorlar. Köpükten vazgeçebilirseniz bir Venti bardağında (süt için yer olan) üçlü bir espresso (buzlu latte tercih ederseniz buz üzerinde) sipariş edin ve ardından kahvenizi sütle doldurun. Voila! DIY Ice Latte’niz hazır.

3. Kendi bardağınızı getirin
Sınırlı sayıda üretilen Noel temalı bardakları seviyoruz ancak çevreye yardımcı olmak için kendi termosunuzu getirebilirsiniz. (hepimiz gezegeni kurtarmak üzereyiz, her seferinde bir kahve fincanı ve plastik pipet!) Hem de içeceğinizin ücretinden tasarruf edersiniz.

4. French press kahve siparişi verin
Bir arkadaşınızla kahve içmek, iş arkadaşınızla ofis dışında bir toplantı için buluşmak için Starbucks’ı seçtiyseniz, bireysel fincanlar yerine bir French press kahve demliği sipariş edin. Her demlikte birkaç fincan kahve servis edilir ve böylece her bir fincanı ayrı ayrı almaktan daha ucuz olacaktır.

5. Numune isteyin
Genellikle tipik bir buzlu kahveye bağlı kalırım, ancak benden daha maceracıysanız ve mevsimlik teklifleri veya menüdeki yeni bir içeceği denemeyi seviyorsanız, siparişinizi beğenmeme riskini almanıza gerek yok. Mağaza çok meşgul olmadığı sürece, isteyip istemediğinizden emin değilseniz, barista size içecek numunesi verebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI