Ana SayfaYaşamBig Burn İstanbul Festivali'ne Katılmanız İçin 10 Sebep

Big Burn İstanbul Festivali’ne Katılmanız İçin 10 Sebep

Elektronik müziğin tek kamplı ve en büyük festivali Big Burn İstanbul bu yıl üçüncü kez 26-27-28 Temmuz tarihlerinde Şile Woodyville’de elektronik müzik severler için kapılarını açıyor. 4 sahnede 100’e yakın global ve lokal Dj ve prodüktör 3 gün boyunca performans gösteriyor. Şimdiden tükenen bungalov evler ve sınırlı sayıda kalan kamplı bilet kategorisi ile Big Burn İstanbul bu yaza da damgasını vuracak gibi görünüyor.

İşte Big Burn İstanbul’a katılmanız için 10 madde:

1)    Şehir festivalinde doğa etkisi: Big Burn İstanbul; Şile Woodyville’de kuruluyor. Şehre yaklaşık 1 saat mesafede olması ile hem ulaşımı kolaylaştırıyor hem de deniz kenarında bulunan harika ormanda doğa ve sahil deneyimini aynı anda yaşatıyor. 

2)    Katılımcılar kamp yapabiliyor 3 gün boyunca isteyenler servisler ile günlük gidip gelebiliyor. Servis saatleri bigburnistanbul.com adresinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.

3)   Woodyville’in Eşsiz Kumsalı: İstanbul’da sabit şezlongları ve ipek gibi kumu ile Woddyville gün içinde sıcaktan bunaldığınızda denize girip serinleme şansı muhteşem bir avantaj sunuyor.

4)    4 sahne ve 100e yakın DJ ile müzik ve seçebilme şansı. İki kumsal sahnesi, ana sahne ve Burn sahnesi ile 4 sahnede 3 gün boyunca sürecek müzik ile en büyük derdiniz hangi sahnede kimi seçeceğinize karar vermek olacak.

5)    Yeni Soundlar Keşfetme Şansı: 4 Sahnede 100e yakın DJ ile yerli ve yabancı seçenekler arasında daha önce hiç dinlemediğiniz ve yeni favoriniz olacak isimler kesinlikle olacaktır. Çok sevdiğiniz isimleri tabii ki takip edin ama hiç duymadığınız isimlere de bir şans verin belki gelecek yıl en sevdiğiniz DJ o olacak. 

6)    Festivalin Headlinerları “Peggy Gou ,Claptone, Recondite (live), Stephan Bodzin, Woralks ” Tüm dünyada elektronik müziğin farklı tarz ve alanlarında şovları ile izleyicileri büyüleyen isimler şimdi de Türk dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya geliyor.

7)    Line up oldukça iddalı planlarınız şimdiden yapmalısınız. Adiel, Antigone, Behrouz, Be Svendsen, Carlita, Francesca Lombardo,  Ilario Alicante, Len Faki, Marco Resmann, Mind Against, Monoloc, Matthew Dekay, Oceanvs Orientalis, Ruede Hagelstein ve geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği efsane performansı dillerden düşmeyen yetenekli Peggy Gou! Clapton, Damian Lazarus, David Mayer, Dubfire, Guy Gerber, Joachim Pastor (live), N’TO (live), Nastia, Recondite (live), Stephan Bodzin, Woralks. 

8)    Furkan Kurt, Kerem Tekinalp, Evrim de Evrim, Procombo ve uzayıp giden bir lokal DJ’ler listesi size hem dinlemeyi sevdiğiniz isimleri dinleme hem de yeni yerli yetenekler keşfetme şansı sunuyor. Yerli isimlere de bolca yer veren Big Burn İstanbul lokal yetenekleri desteklediğini gösteriyor.

9)    Festival boyunca sizinle aynı müzik zevkine sahip  binlerce kişi ile üç gün boyunca bir arada olmak arkadaşlık fırsatlarını da beraberinde getiriyor.

10)    Festival alanındaki sanatsal dekorlar görülmeye değer. Big Burn İstanbul’da fotoğraf çekimleri için mükemmel bir atmosfer yaratılıyor. Performanslar sırasında gerçekleştirilen şovlar da kaçırılmaması gerekenler arasında.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI