Ana SayfaErkek ModasıBeymen Erkek 2010 2011 Sonbahar Kış

Beymen Erkek 2010 2011 Sonbahar Kış

Beymen, her sezon sunduğu ürün gamını hem rahatlığı hem de şıklığı yansıtan modellerle daha da genişletiyor. İş hayatında olduğu kadar haftasonları da fark yaratmak isteyenlere hitap eden  kıyafetler, bu sezon Beymen Erkeklerinin vazgeçilmezi haline geliyor. Yeni sezonda astarsız paltolar, flanel kumaşların kullanıldığı pantolonlar, saç örgülü triko hırkalar, yün kravatlar ve süet botlar, farklı bir silüet çiziyor. Koleksiyonda ağırlıklı olarak camel, açık gri, füme, mor, lacivert ve haki tonları görülüyor.


Dış Giyim:
Beymen bu sezon klasik veya astarsız palto ve ceketlerin  yanı sıra spor mont ve kabanlara uzanan geniş ürün seçenekleriyle, her yaş ve zevkteki erkeklere hitap ediyor.
 
Ceket:
Beymen Erkek 2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda, klasik kesim ceketlerle birlikte, yün-kaşmir astarsız ceketler, jersey ceketler, dirsekleri deri yamalı, koton ve kadife ceketler de beğenilere sunuluyor.
 
Takım Elbise:
Kış sezonunda klasik görüntüsünden ödün vermeyen Beymen Erkek, farklı modellerde geniş kumaş alternatifleri sunuyor. Mikro desenli kumaşlarla yapılmış kırlangıç yaka ve “Prince de Galles” kumaşlarla yapılmış yelekli takımlar trendleri takip edenlere hitap ediyor.

Gömlek:
Hem takım elbisenin hem de spor ceketlerin içine giyilebilecek “custom fit” gömlekler, yeni sezon koleksiyonunda yer alırken, kareli ve denim gömlekler de ön plana çıkıyor.
 
Ayakkabı:

Klasik  ayakkabı modelleri dışında, sportif şıklığı iş hayatına da yansıtan, günün her saati giyilebilen kalın tabanlı spor deri ayakkabılar ve süet botlar, Beymen ayakkabı koleksiyonunu hareketlendiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI