Ana SayfaYaşamBeymen Club'tan Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediyeler

Beymen Club’tan Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Hediyeler

DNA’sındaki keşfetme ruhundan hareketle 2021 Sonbahar Kış sezonunda “Şimdi Nereye?” sloganı ile modaseverleri yepyeni bir yolculuğa davet eden BEYMEN Club, yılbaşı için sevdiklerinizi mutlu edecek yüzlerce hediye seçeneği sunuyor.

Cesur renkleri, konforlu ve güncel tasarımları, dinamik form ve kalıplarıyla BEYMEN Club kadınının enerjisini yansıtan 2021 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, örgü teknikleri ve desenlerle zenginleşen trikolardan puff montlara, ışıltılı bomber ceketlerden tül eteklere, yün berelerden nakış detaylı sweatshirtlere ve doğa dostu denimlere uzanan hediye seçenekleriyle yeni yıl heyecanınıza ortak oluyor. Markanın ikonik kaz logosu, el portföylerinden atkılara ve sweatshirtlere pek çok üründe karşımıza çıkıyor.  

Farklı doku ve renkleriyle casual giyime yeni bir yorum katan BEYMEN CLUB 2020 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu, jakarlı trikolardan nakış ve farklı baskılarla zenginleşen gömleklere, mikro detaylı sweatshirtlerden çift taraflı ceketlere, konforlu eşofman takımları ve jogger pantolonlardan dış giyim alternatifleriyle yılbaşı alışverişlerinin favorisi olmaya aday.

Sevdikleriniz için en özel yılbaşı hediyeleri BEYMEN Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI