Ana SayfaModaBenetton`un yeni yüzü siz olabilirsiniz

Benetton`un yeni yüzü siz olabilirsiniz

İlginç ve sıra dışı uygulamalarıyla tanınan United Colors of Benetton, “Şimdi Benim Zamanım” (It’s My Time) sloganıyla duyurulan ve multimedya araçları kullanılarak gerçekleştirilecek, küresel ve interaktif bir model seçme yarışmasını başlatıyor. Yarışma kapsamında, 8 Şubat – 16 Mart 2010 tarihleri arasında fotoğraf veya videolarını www.benetton.com/casting adresine yükleyen gençler arasından seçilecek 20 kişi, Benetton’un 2010/2011 Sonbahar-Kış reklam kampanyasının çekimlerinde rol almak üzere New York’a gidecek. 

Tüm dünya gençlerine açık ve markanın sıra dışılık geleneğiyle uyumlu “It’s My Time” kapsamında, www.benetton.com/casting adresine yüklenen, gençlerin kendilerini ve geleceğe yönelik vizyonlarını anlattığı video ve fotoğraflar, site ziyaretçileri tarafından oylanacak. En yüksek oyu alan 100 kişi arasından jürinin seçeceği 20 şanslı finalist, Britanyalı fotoğraf sanatçısı Josh Olins tarafından New York’ta yapılacak reklam çekimlerine katılmaya hak kazanacak. New York seyahati için tüm masrafları karşılanacak finalistlerle, 1 yıllık modellik kontratı imzalanacak. Benetton ayrıca, ilk 100 listesine giren yarışmacılara 200’er Euro değerinde hediye çeki verecek.  

Benetton; gençlerin özgün stilini, interaktif buluşma noktası interneti ve yeni teknolojileri birleştirerek hayata geçirdiği “It’s My Time” kampanyasıyla, fikir özgürlüğünü destekleyen global kültür paylaşımı konusunda gençlere bir  fırsat sunuyor. “It’s My Time” ile sosyal medya ve yeni teknolojilerin birbirini tamamladığı sanal platformda, gençler, kendilerini özgün bir şekilde ifade etmenin yanı sıra düşüncelerini ve hayallerini özgür bir ortamda duyurma, başkalarının düşüncelerini öğrenme imkanı buluyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI