Ana SayfaMücevherBegüm Khan, Yepyeni bir Chain Koleksiyonu ile Sezonu Karşılıyor

Begüm Khan, Yepyeni bir Chain Koleksiyonu ile Sezonu Karşılıyor

Doğanın içinden seçtiği formları Chain Koleksiyonu için sevgi, aile, arkadaşlık kavramları ile harmanlayan Begüm Khan, hikayesi ve formlarıyla çok çarpıcı bir koleksiyon sunuyor. Tüm dünya gibi sevdiklerinden uzak geçirdiği zor bir senenin ardından aile ve arkadaşlarının, gerçek duyguların, doğanın ve yaşamın değerini derinden hisseden tasarımcı, zincirin sonsuzluğa dönüşüyle tüm bu kıymetli kavramları birbirine bağlamak istiyor. Evrenin insanlarla, doğayla ve her bir küçük canlıyla birbirine müthiş bir sonsuzluk çemberiyle bağlı olması ve bu bağların bizi yeni bir başlangıca götürmesini hayal ediyor. 80’li ve tasarımcının çocuk olduğu 90’lı yılların ruhundan izler taşıyan bu yeni mücevher koleksiyonu, klasik ve zamansız çizgisiyle herkesin vazgeçilmezi olacak.

 
 

Gücü ve bağlılığı simgeleyen zincir koleksiyonuna, Begüm Khan markasının alametifarikası olan kaplumbağa, böcek, zürafa, kelebek motifleri ile beraber iki yeni hayvan figürü ekleniyor.  Yeni sezonda öne çıkan kurbağa ve fare motiflerinin kendisi için neler ifade ettiğini ise tasarımcı Begüm Kıroğlu, “Kurbağa denilince her insanın aklına gelen prensesin öpücüğüyle dönüşme hikayesi benim için bambaşka bir anlam taşıyor. Benim hikayemde prens, büyülü bir öpücükle kurbağaya dönüşüyor. Bu bana her daim beklenmedik sürprizlere açık olmam ve her durumun içinde bir güzellik aramam gerektiğini hatırlatıyor. Prens beklerken mücevherlerle kaplı bir kurbağa bulmak gibi… Bir diğer öne çıkan figür fare ise, Çin kültüründe yeni başlangıçları temsil etmesiyle bana ilham veriyor. Yaşadığımız pandemi sürecinden sonra hepimiz yepyeni bir döneme ve dünyaya açılıyoruz. Ümit, güzellik ve iyimserliğin sembolü olan farenin bize şans getireceğine inanıyorum,” cümleleri ile anlatıyor. Yine zincirlerle bir araya gelen kelebek metamorfozu, goncadan açan çiçek de yeniden çiçeklenmeyi temsil ediyor.
 

Zincirinden kullanılan tüm motiflere kadar her detayıyla umuda, en güzel bağlara ve yenilik inancına göz kırpan bu koleksiyon, Begüm Khan ekibi tarafından incelikli eş işçiliğiyle hazırlanıyor. Her daim kullanılabilecek, sezon trendlerinden bağımsız olarak tasarlanan yeni Chain koleksiyonu, kendisini taktığı aksesuarlarla ifade eden, stilini anlatan özel parçalara yönelenlere hitap ediyor. Yeni renk ve motifleriyle dikkatleri üzerine toplayan bu özel seri, Ekim ayından itibaren satışta olacak.
 

begumkhan.com 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI