Ünlü makyaj uzmanları, güzellik ve stil danışmanları ile söyleşiler, yeni makyaj ürünleri, konserler, stilinizi baştan yaratacak cornerlar, workshoplar, son güzellik trendleri, dans ve spor aktiviteleri ve sürprizlerle dolu Beauty Fest 3 gün boyunca en güzel anlarıyla katılımcılarını bekliyor
Festivale katılan güzellik ve bakım markaları, make-up şovlar, makyaj uzmanları ile sohbetler ve eğlenceli yarışmalar gibi etkinlikler gerçekleştirerek, en yeni ürün ve teknolojilerle festivale renk katmaya geliyor.
Moda, bakım, güzellik, astroloji gibi konularda sohbet ve söyleşilerin yapılacağı “Beauty Talks”ta, PuCCa, Uğur Kıral, Sebile Ölmez, Ayşe Tolga, Dinçer Güner, Melodi Elbirliler, Zeynep Soylu, Nihal Kanık, Burçin Ünaldı ve Meriç Keskin gibi dijital dünyanın renkli isimleri ziyaretçilerle bir araya geliyor.
Katılımcılar;
2018’in bahar ve yaz güzellik ve bakım trendlerinin takip edilebileceği festivalin katılımcıları arasında; Estee Lauder, Unilever, Toni&Guy, Diadermine, Catherine Arley, Rosense, Flormar, Golden Rose, Nivea, Glohe/Incia, Doctor B, Schwarzkopf Gliss, Schwarzkopf Palette, Philips, Nubia, Kryolan, Beliz, Tarko, Kotex, Dyson, b-fit, Uber ve Golf yerini alıyor.