Ana SayfaModaBCBGMAXAZRIA Runway Sonbahar- Kış 2010-2011

BCBGMAXAZRIA Runway Sonbahar- Kış 2010-2011

Sonbahar – Kış 2010 sezonunda, BCBGMAXAZRIA’nın başlıca ilham kaynağı, 1960’larla fütüristik akımın buluşması. Stillerin çok yönlü olması ile post-modern mimarinin gelişimi odak noktasında. Koleksiyonun öne çıkan yansımaları, cool, sofistike, modern, grafik ve avangard.

Net ve modern yaklaşım ise stillerde kendini yansıtıyor.

Nötr tonlar, güçlü mavi ve sarı renkleriyle birleşerek geometrik şeritler yaratıyor. Galaktik desenler ve tezat yapan şeritler sezonun grafik estetiğinin yankısını yapıyor.

Çizgisel siluetler, transparan pililer ve asimetrik drapeler katmanlaşarak stillerin kendi yalın kemerleriyle birleştiriliyor. Akıcı siluetler ise ön planda.  Transparan trikolar stillerle kombinlenerek sezonun cool ve rahat şıklığını yansıtıyor.

İpek krepler, satenler, ipek saten jorjet formlar sıra dışı yorumlarla karşımıza çıkıyor.

Form ve fonksiyonun dengeli karışımı ile stiller, tekno çağını günlük kentsel yaşamı ile birleştiriyor.

Koleksiyonun başlıca renkleri, krem, kahvemsi gri, yeşil tonları, siyah ve lacivert. Canlı sarı kırmızı ve mavi tonları ise, renk paletinde güçlü noktalarda kendini gösteriyor.

Stillerdeki, metal zımba detaylar, geometrik aplikler, payetler, pililer, renklerin güçlü oyunu ve ipek şeritler dinamizm mesajı veriyor.

2010 Sonbahar – Kış BCBGMAXAZRIA Runway koleksiyonu güçlü ve kendine güvenen bir kimlik yansıtıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI