Ana SayfaModaBayramda Eğlencenin İhtişamlı Adresi Titanic Hotels

Bayramda Eğlencenin İhtişamlı Adresi Titanic Hotels

Gündüz deniz, güneş, kum ve akşam ise birbirinden ünlü isimlerin konserleri, ünlü dj’lere ait canlı performanslar, tematik partiler ve gün boyu devam edecek kesintisiz müzikle tatil keyfiniz, TITANIC HOTELS’de maksimum eğlence ile taçlanacak.

Her biri ayrı konseptteki gece kulübü ve barlarında kesintisiz bir eğlence programı hazırlayan TITANIC HOTELS bayram gecelerinizi renklendiriyor.  Lüks saray konseptini dünya turizm trendleriyle bütünleştiren Titanic Mardan Palace’ın yıldızı “Bora Öztoprak” , Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, doğanın tüm renkleriyle iç içe tatil yapmak isteyenlere hitap eden Titanic Deluxe Bodrum’un yıldızları İskender Paydaş,Ege ve Vildan Demir, golf severlerin tercihi Yeşil Yıldız Ödüllü Titanic Deluxe Golf Belek‘ in yıldızı Murat Alpsü, nadide kum zambağına ev sahipliği yapan kumsalıyla Akdeniz sahillerinin incisi Titanic Beach Lara‘nın yıldızları ise Murat Alpsü ve Swing Latino. Ayrıca sevilen sanatçıların yanı sıra dj performansları, Bingo SultansAnadolu Ateşi gibi ünlü dans showları da bayramı TITANIC HOTELS’de geçirmeyi tercih edenlerin renkli ve eğlence dolu bir tatil geçirmelerini sağlayacak.

Uluslararası ve ödüllü şeflerin de yer aldığı mutfak ekipleri tarafından özenle hazırlanan TITANIC HOTELS’in tescilli sofraları bayramda ayrı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Bayramı hem kaliteli müzik hem de kaliteli tatlarla geçirmek isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuluyor.

Bayram programınızı henüz yapmadıysanız  günün ilk ışıklarına kadar keyif ve eğlence dolu programlarla TITANIC HOTELS’de tatilinizi unutulmaz anılarla geçirmeye davet ediyoruz.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI