Ana SayfaYaşamBatman'in Yönetmeni Belli Oldu

Batman’in Yönetmeni Belli Oldu

Bir süre önce Ben Affleck, Batman filminin hem başrolü hem de yönetmeni olmayacağını dile getirmişti. Onun bu görevden ayrılmasıyla birlikte yönetmen arayışı da başlamıştı. Bu süreçte Warner Bros.‘un birçok isimle görüştüğü dile getirildi ancak en fazla Matt Reeves’in ismi anılıyordu. Önce Reeves’in yönetmenlik görevini kabul ettiği, ardından da vazgeçtiği tarzında birçok haber yapıldı. Sonunda bu belirsiz süreç son buldu. Cloverfield ve Dawn of the Planet of the Apes gibi yapımlarla tanınan başarılı ismin The Batman’in kamera arkasına geçeceği resmen onaylandı.
 
Reeves bu konuyla ilgili açıklamasında “Küçüklüğümden beri Batman’in hikayesini çok severim. Oldukça ikonik ve zorlu bir karakter. Kahramanımızın macerasını beyaz perdeye taşımak üzere Warner Bros.’la çalışacak olmaktan ötürü çok gururlu ve heyecanlıyım.” sözlerini sarf etti. Şimdi bizlere onun ortaya nasıl bir iş çıkartacağını beklemek kaldı.
 
Merakla beklenen The Batman filminde kahramanımıza yine Ben Affleck hayat verecek. Joe Manganiello ise Deathstroke karakteriyle ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Onlara Jeremy Irons ve J.K. Simmons gibi isimlerin eşlik etmesi bekleniyor. Bu yapımın ne zaman vizyona gireceği ise henüz bilinmiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI