Ana SayfaYaşamBalayı otel önerileri: Divan

Balayı otel önerileri: Divan

Divan Antalya, hayatının en özel gününü eşsiz kılmak isteyenleri göz kamaştırıcı bir atmosferde ağırlıyor. Üstelik Divan Antalya’da evlenen çiftlere iki günlük balayı tatili armağan ediliyor. Siz de hayallerinizdeki düğünü Divan Antalya’da gerçekleştirin. Evliliğe ilk adımınızı, Divan deneyiminin sunduğu ayrıcalıklarla atın.
 

3>Divan Bodrum!

Skalite 2005 “En iyi butik otel” , Conde Nast Johansens 2006 Butik Oteller Kategorisi’nde “Avrupa ve Akdeniz’in En Büyüleyici Oteli” ödüllerini alan, 2007’de Superbrand International tarafından Türkiye’nin “Coolbrand”lerinden biri seçilen ve son olarak da Gecce Oscarları 2008 ve 2009 tarafından iki yıl üst üste “En iyi Bodrum Oteli” ödülüne layık görülen Divan Bodrum; deniz, havuz ve bahçe manzaralı 55 oda, 4 suit ve 1 adet özel suiti ile Türkbükü’nün en iyi butik oteli.
Divan Bodrum, yıl boyunca hizmet verme özelliğinin yanı sıra, Sahil Bar, Havuz Bar ve Sahil Restoranı’nda sunduğu birbirinden güzel Divan lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle havuzbaşında düzenlenen nişan ve düğün organizasyonları ile tercih edilen Divan Bodrum, düğününü şehir dışında yapmak isteyenler için çok özel bir alternetif.
Düğün organizasyonları ile beraber balayı için de ideal bir otel olan Divan Bodrum, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş özel hizmetleri ile size unutulmaz bir düğün ve balayı deneyimi yaşatıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI