Ana SayfaDüğünBalayı İçin En İyi 10 Yer

Balayı İçin En İyi 10 Yer

1. Maldivler

Mükemmel bir balayı için bilinen adreslerden olan Maldivler, tropikal iklimiyle denize doyacağınız keyifli bir balayı yaşatacaktır. Kendileri, Hint Okyanusu’na serpilmiş 1.200 adadan oluşan bir cennet. 

2. Dubai

Hem çölde safari keyfi hem de lüks markalardan alışveriş imkanıyla Dubai, balayı için sıkça tercih edilen yerlerden.

3. Seyşeller

Şeyşeller; aslında Maldivler gibi dünyanın en gözde adalarından, yalnızca Maldivler kadar popüler değil ve o yüzden çok bilinmiyor. Balayında rehavetten bayılmak için seçebileceğiniz müthiş yerlerden…

4. Phuket

Tropikal iklimin bir diğer seçeneği olan Phuket son zamanların gözde balayı alternatiflerinden.

5. Paris

Romantizimin doruklarında bir balayı için Paris, çok uygun bir seçim. Özellikle uzun uçuş istemeyenler Paris`in romantik sokaklarında gezmeyi tercih edebilir.

 6. Santorini

Santorini, romantik bir balayı geçirmek isteyenlerin adresi diyebiliriz. Yunan adalarının göz bebeği olan Santorini gece hayatı ile de oldukça ünlü.

7. Venedik

San Marco Meydanı, Palazzo Ducale, dünyaca ünlü Rialto Köprüsü,  kanallarda gondol gezisi ve nefis İtalyan mutfağı ürünleri balayı çiftlerini bekliyor.

8. Barselona

Balayını keşifle geçirmek isteyenler için, Barselona`da sanata ve mimariye doyacaksınız.

9. Koh Samui, Tayland

Tayland körfezinin güneyinde bulunan Koh Samui adası, diğer adalar kadar popüler olmasa da onlar kadar keyifli diyebiliriz.

10. Bali 

Endonezya`nın en gözde adası Bali`ye gitmek için,  Endonezya vizesini kapıda vize seçeneği ile Bali havalimanında alabiliyorsunuz. Yeşil pasaportunuz varsa vize gerekmiyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI