Ana SayfaYaşamBağışıklığı Destekleyen Bitki Çayı Mevsimi Geldi

Bağışıklığı Destekleyen Bitki Çayı Mevsimi Geldi

Geniş ürün gamında yer alan hem Türk hem de dünya çaylarıyla Türkiye’nin en sevilen çay zincirlerinin başında gelen TeaShop, çayın günlük hayata eşlik ederken premium bir zevke dönüştüğü yepyeni seçenekler sunuyor.

Sonbaharın yüzünü gösterdiği bugünlerin en favori içeceklerinin başında gelen bitki çaylarını en lezzetli ve en değerli tatları harmanlayarak yorumlayan TeaShop, kapsül halinde sunduğu seçenekleriyle de çay keyfini pratiklikle taçlandırıyor.
 

Her damak tadına ve moda uygun özel harmanlar

Dökme çay yaprakları ve organik meyve parçalarıyla tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan harmanlar hazırlayan TeaShop’ta her moda ve damak tadına uygun çay çeşidini bulmak mümkün. Örneğin meyve ve bitki sentezinin müthiş uyumunu yakalayan Tea for Happiness bunlardan sadece birisi. Tatlı ekşi uyumu sevenlere özel bu harman sıra dışı bir deneyim yaşatıyor. İçeriğinde bulunan; Berry Mix Kırmızı Orman Meyveli Meyve Çayı, Hibiskus, Tarçın, Kırmızı Elma, Kuşburnu, Çilek, Böğürtlen ile bağışıklık da desteklenirken yoğun tarçın aromasıyla tatlanıyor.

TeaShop’un özel harmanlarından Tea for Energy ise, yeşil çay ile yenilenirken bağışıklık sistemini de destekleyen çok özel bir içeriğe sahip. İçeriğindeki Orange Peel Portakal-Zencefilli Yeşil Çay Karışımı (Japonya), %80 oranında Yeşil Çay Yaprakları, Zencefil, Portakal Kabuğu, Portakal Kabuğu Yağı ile Yeşil Çay Harmanı’yla fark yaratan Tea for Energy, otsu tadı ve rahatlatan içimiyle güne sağlıklı başlarken yenilenmeye de eşlik ediyor.
 

Hem kafeinsiz hem de antioksidan kaynağı: Vanilya Rooibos Çayı

İlk yudumdan son yuduma kadar çay tiryakilerini huzura dahil eden Güney Afrika Rooibosu’nu vanilya eşliğinde sunan Tea for Serenity, kafein içermeyen harmanıyla günün her saatine eşlik ediyor. Vanilya ve şeftalinin uzun süre damakta kalıcı bir tat bıraktığı Vanilya Rooibos Çayı, metabolizma ve bağışıklık sistemini de destekliyor. Kan ve oksijen alımını sağlayan demiri de vücutta üst seviyeye taşıyan Rooibos, yüksek antioksidan ve klorofil zenginliği ile güne zinde bir başlangıç sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI