Ana SayfaSağlıkBademin Şaşırtıcı 5 Faydası

Bademin Şaşırtıcı 5 Faydası

Herkesin neden badem için delirdiğini merak ediyor musunuz?

Vücut yağınızı düşürür. Eğer karın bölgenizdeki yağlardan kurtulmak istiyorsanız badem sizin gizli silahınız. Sabahları 23 adet badem atıştırmak lif, protein ve iyi yağ dengenizi sağlamakla kalmaz sizi enerjik tutar.

Kan şekerinizi dengeler. Öğün aralarında elleriniz titriyorsa ve kan şekeriniz düştüğünde sinir krizi geçiriyorsanız kontrolsüz bir şekilde abur cubura yönelmektense ağzınıza birkaç tane badem atmayı deneyin.

Kalp sağlığınızı düzenler. E vitamini ve antioksidan yönünden zengin olan badem, kalp krizi riskini de azaltan bir besin. Özellikle yüksek kolestrolü olan insanlar için ideal.

İçiniz size teşekkür eder. Sindirim sisteminin lifsever olduğu artık bir sır değil. Badem de lif yönünden son derece yüksek bir besin olması sebebiyle sindirim sisteminiz üzerinde temizleyici bir etkisi vardır.

Kemikleriniz güçlenir. Diğer kabuklu yiyeceklere oranla bademin daha yüksek kalsiyum içerdiğini biliyor muydunuz? Sadece bu kadar da değil; bademin içeriğindeki muazzam orandaki magnezyum ve fosfor kalsiyumla bir araya geldiklerinde kemik erimesine karşı mücadele eder.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI