Ana SayfaTeknolojiBabalar Günü’nde Babamıza Öğretelim!

Babalar Günü’nde Babamıza Öğretelim!

Babanız sizi çok mu özledi. Ona Fotoğraflar uygulamasının makine öğrenimi sayesinde hazırladığı koleksiyonlarla sunduğu Anılar özelliğiyle harika videolar oluşturabileceğini öğretin. Tek yapılması gerekenin ise uygulamaya girip, Sizin İçin sekmesine tıklamanız. Ve Anılar karşınızda…



GRUP FACETIME
Görüntülü konuşmanın zirveye ulaştığı bu günlerde tüm aile olarak Facetime yapabildiğinizi keşfettikten sonra babanızla aranız eskisi gibi olmayacak. Şaka bir yana tüm aile bir araya gelmeniz sandığınızdan daha kolay.

SHAREPLAY
Babanızla aranızda mesafeler olsa dahi onunla Facetime ile yan yana gelebileceğimizi biliyoruz. Ama onunla aynı filmi ya da diziyi izlemek, aynı müziği dinlemek mümkün. Biliyor muydunuz? Facetime esnasında ekrandaki sekmesine dokunun ve ortak anılar yaratmaya başlayın!


ODAK
Yoğun bir programa sahip babanız, odaklanamamaktan, dikkat dağınıklığına sebep olan çok unsurdan mı bahsediyor? Ona Odak özelliğiyle sadece bir tık ile işine odaklanabilecek unsurları kaldırabileceğini söyleyin. Sadece iş mailleri gelsin ya da sadece iş arkadaşları arasın. Çok kolay değil mi?



CANLI METİN
iPhone’lara iOS 15 ile gelen Canlı Metin özelliğinin hayatı ne kadar kolaylaştırdığını öğrendikten sonra babalar için hiçbir şey aynı olmayacak. Görsellerdeki yararlı bilgileri kolay bir şekilde seçebilirken, fotoğraftaki metne dokunarak onu aratabilir ve hatta telefon numarasını bile arayabilir.


SAĞLIK TAKİBİ
Apple Watch ve iPhone’lar sayesinde sayısız sağlık bilgisi kaydedilirken, bizce en önemli nokta, bu bilgileri sevdiklerimizle paylaşabiliriz. Sağlık Ğaylaşımı özelliği ile babamızın tüm detayları artık bizim de telefonumuzda.



DİKTE
iOS 15 ile gelişen Dikte özelliği, henüz tanıtılmış iOS 16 ile seviye atlıyor. Babamız iPhone’da mesaj yazmak için Dikte’yi kullanırken anlık olarak da klavye kullanabilecek. Çok kolay değil mi sizce de?


AKILLI ASİSTAN
“Bir asistanım olsa aslında” diye iç geçiren babamıza güzel haberi verin. Onun da tüm Apple ekosistemi sahiplerinde olduğu gibi asistanı var. Akıllı asistan Siri sayesinde alarm kurup, anımsatıcı ayarlayabilirken, istediği kişiyi arayabilir, mesajları yanıtlayabilir. Üstelik Siri babanızın rutinlerini öğrenip hayatı onun için kolaylaştırmak için öneriler bile sunar. Daha ne olsun.

O zaman tüm babalarımızın Babalar Günü Kutlu Olsun!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI