Ana SayfaModaB R A K FW22 Koleksiyonu

B R A K FW22 Koleksiyonu

B r a k, yetişkinler için orijinal yünlü kar maskesi fikrinden ilham alınarak Eve Herry’nin tasarımcılığında, Nicoles Frament’in ortaklığında yaratılan, Paris ve Brüksel arasında yükselen bir marka olarak en ince ve en iyi merinos yününü kullanıyor.
 
Koleksiyon, Grandes Maisons’dan moda tasarımcıları ve ünlü bir Fransız örgücü ile mükemmelleştirdiğimiz saç açıklığı olan ve olmayan diye ayırarak tek bir tasarım sunuyor.
Renklerin hakim olduğu koleksiyonda, değerlerine sıkı sıkıya saygı duyan, zarafet ve özgünlük, estetik ve pratiklik arasındaki mükemmel dengeyi bulan bir yünden oluşuyor.
 
 Başın yanında duran, ince örgülü ve üst kısmında bir miktar saçın şık hatlarını kırmasına ve siluete bir duruş kazandırmasına izin veren bir açıklık bulunan bir yün sunuyor. Tasarımcının, baş boyutuna ve her bedene uyum sağlayacak tek beden sunmasını sağlayan esnekliği 20 mikrondaki liflerinin her türlü kokuyu önleyen antibakteriyel özelliği – Sıcaklığı düzenleyen termoregülatör özelliklerinden dolayı da ekstra ince merinos yününü tercih etmiş. Markaya ilham olarak ismini veren Brak, en gri gökyüzünü delen bir ışık ışını anlamına geliyor.
 
Brak projesi, IFM’den (Institut Français de la Mode) yüksek lisans derecesine sahip Eve Herry ile girişimcilik alanında Grande Ecole (Business School) derecesine sahip Nicolas Frament arasındaki karşılaşmadan doğdu. Basit bir değerlendirmeden yola çıktılar: Orijinal ve güzel yetişkin kar maskesi bulmak neredeyse imkansızdı. Uygun fiyatlı lüks eşyalar ve spor amaçlı tasarlanmış yünler arasında kapılacak bir yer vardı. Değerlerini bir kenara koyamayanlar, İtalya’da eğrilen sorumlu merinos ipliklerinden Fransa’da örülmüş bir ürün yapmayı tercih ettiler.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI