Ana SayfaGüzellikAyaklar için yaz bakımı

Ayaklar için yaz bakımı

Tertemiz, yumuşacık ve bakımlı ayaklara evde uygulayabileceğiniz kadar pratik ve salondan çıkmışcasına  profesyonel bir yöntemle sahip olabilirsiniz. Doğru ve etkili ürünün ayaklarınızı nasıl güzelleştirdiğine şahit olunca bu ürünler sizde alışkanlık yaratacak! 

İşte size el ve ayak bakımında dünya devi Sally Hansen’dan yaz bakımını ayağınıza kadar getiren  Salon Ayak Bakım Serisi!…

SALON HYDRATING FOOT CREME – Nemlendirici Ayak Kremi, botanik nemlendiriciler içeren zengin formülü ile kurumuş ve yıpranmış ayakları yumuşatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olan bir ürün. Deniz Mineralleri, Aloe Vera ve Chamomile Özleri ile ayakları rahatlatmayı, yenilemeyi ve nemlendirmeyi destekliyor. Ayaklara uzun süreli bir yumuşaklık, rahatlık sağlamaya ve nasır oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.  

SALON ULTRA SMOOTHING FOOT SCRUB – Pürüzsüzleştirici Ayak Peelingi,  Ölü Deniz Tuzu ile zenginleştirilmiş formülü ve içeriğindeki Deniz Mineralleri ve Doğal Özler ile ayaklardaki kurumuş, sertleşmiş, kötü görünüme neden olan ölü deriyi söküp atmaya yardımcı oluyor. Ayakları yumuşatarak rahatlatmayı sağlıyor. Sonrasında uygulayacağınız ayak kreminin daha iyi nüfuz etmesini destekliyor. 

SALON INTENSIVE CALLUS REMOVER – Hızlı Nasır ve Ölü Deri Giderici Jel ise deniz Minarelleri, Doğal Özler ve Ölü Deniz Tuzu içeren formülü ile deriye hızla nüfuz etmeye, ayaklardaki kalınlaşmış ve nasırlaşmış deriyi yumuşatmaya ve söküp atmaya yardımcı oluyor. Ayakları pürüzsüzleştirmeyi, yenilemeyi ve rahatlatmayı desteklerken daha bakımlı, daha rahat ve yumuşak ayaklara sahip olmanızı sağlıyor.  

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI