Ana SayfaGüzellikAyak tarağı koruyucu

Ayak tarağı koruyucu

Topuklu ayakkabılar zarif görünümleri ve şıklıklarıyla her zaman ayrı bir yere sahip. Dolayısıyla kadınların da önemli günlerde ya da sadece şık görünmek istediklerinde ilk tercihlerinden. Ancak bir sorun var. O da topuklu ayakkabıların zaman zaman ayaklarda ağrı ve acıya neden olması… Sizi topuklu ayakkabı giyme zevkinden mahrum bırakmayacak çözüm ise İsveç Ayak Sağlığı’ndan geliyor. Gehwol Ayak Tarağı Koruyucusu (ayak pedi) ile sizi yaz boyunca yapacağınız ayakkabı seçiminde özgür bırakıyor.

Her kadın, giyeceği ayakkabının kıyafetine uygun ve şık olmasına özen gösterir. Ancak ayakkabısının kurbanı olmak da istemez. Eğer topuklu ayakkabı giymeye korkuyorsanız işte içinizi rahatlatacak çözüm: Gehwol’ün yüksek topuklu ayakkabılar için ürettiği Ayak Tarağı Koruyucusu’nun silikon jel yastıkları, topuklu ayakkabının ayak tabanınızın ön kısmında sebep olduğu yanmayı ortadan kaldırdığı gibi, kaymayan yapısı sayesinde ayaklarınızın ayakkabının içinde öne doğru kaymasını da engelliyor. Her iki tarafı elastik kumaşla kaplı olan polymer-jel, sadece 2 mm kalınlığa sahip olduğundan her ayakkabıya rahatlıkla sığıyor. Tarak bölgesini sürtünme ve basınca karşı koruyan ürün, ayağın çabuk yorulmasına engel oluyor, ayrıca yıkanarak tekrar takrar da kullanılabiliyor.

Siz de bu yaza şık ayakkabılarınızla damganızı vurmak istiyorsanız, Gehwol ürünlerinin satıldığı seçkin eczanelerden birine uğrayın. İstediğiniz topuklu ayakkabıyı giymenin keyfini çıkarın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI