Ana SayfaYaşamAvon meme kanseri ile mücadele yürüyüşü

Avon meme kanseri ile mücadele yürüyüşü

Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığını anlatmak isteyen dünyanın lider güzellik şirketi AVON, bu yıl da herkesi Meme Kanseri ile Mücadele Yürüyüşü’ne davet ediyor. AVON’la Sağlığa Yolculuk Projesi kapsamında bu yıl beşinci kez gerçekleşecek olan yürüyüş, 10 Ekim Pazar günü Ortaköy-Beşiktaş hattında düzenlenecek. Saat 13:30’da Ortaköy’de başlayacak olan yürüyüş, Beşiktaş Meydanı-Vapur İskelesi’nin önünde Candan Erçetin konseri ile devam edecek. Konser ve çok sayıda aktivite ile renklenecek olan yürüyüş kadın, erkek, çocuk binlerce katılımcıya unutamayacakları bir gün yaşatacak. ‘Benim başıma gelmez’ demeden, bu yürüyüşe katılmak için şimdiden planlarınızı yapın, 10 Ekim Pazar gününü ajandanızda boş bırakın… 

Türkiye’nin sağlık alanında yürüttüğü en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden biri olan AVON’la Sağlığa Yolculuk Projesi, 10 Ekim Pazar günü düzenleyeceği yürüyüş ile İstanbul ve Anadolu’dan binlerce katılımcıyı ‘Meme Kanserine ile Mücadele’ için buluşturacak.  

AVON tarafından her katılımcı adına 8TL bağış

Proje çerçevesinde toplumu meme kanserine karşı bilinçlendirmeyi hedefleyen AVON, bir yandan da yıl boyunca gerek Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri gerekse düzenlediği aktiviteler aracılığıyla fon toplamaya devam ediyor. Bu fonu meme kanserine yönelik bilinçlendirme çalışmalarında değerlendiren AVON, bu yıl yürüyüşe katılan her katılımcı adına Meme Kanseri ile Mücadele Fonu’na 8 TL’lik bağış yapacak.  

Candan Erçetin sahnede

Yürüyüşün sonunda Beşiktaş Meydanı’nda düzenlenecek olan Candan Erçetin Konseri ile eğlenceli ve keyifli vakit geçirecek olan katılımcılar, Türkiye’de her yıl yaklaşık 30 bin kadının hayatını tehdit eden meme kanseri ile ilgili bir kez daha ‘Erken Teşhis Hayat Kurtarır’ diyecek. Yürüyüşe projenin Gönüllü Elçileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda basın mensubu katılacak. Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri, Beşiktaş Belediyesi, Damla Su, Essporto, Eti, Hürriyet ve Virgin Radio’nun sponsor olarak destek vereceği bu yürüyüş, binlerce kişinin eğlenirken meme kanseri hakkında bilinçleneceği ve bilinçlendireceği pembe rengin egemenliğinde bir etkinlik olacak. 

Meme Kanseri ile Mücadele Ürünlerinden satın alarak destek olun

Etkinlik alanına kurulacak olan AVON standlarından, ‘AVON Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri’nden de satın alabilecek olan katılımcılar, dilerlerse bu şekilde de projeye destek verme imkanı yakalayacaklar. AVON Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri’nden; ’Gümüş Renkli Rozet‘, ’Pembe Renkli Nemlendirici Sabun’, ‘Marimekko Tasarım Çanta’ ve ‘Meme Kanseri ile Mücadele Takı Aksesuarı’ gibi birbirinden şık ürünler AVON standlarında destek olmak isteyen herkesi bekliyor olacak.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI