Ana SayfaYaşamATG Hotels Zincirine Bir Tesis Daha Eklendi

ATG Hotels Zincirine Bir Tesis Daha Eklendi

Anex Tourism Group’un otelcilik sektöründeki çatı markası olan ATG Hotels, Antalya Belek’te yer alan Letoonia Golf Resort için 2019 Kasım ayından geçerli olacak şekilde kira sözleşmesi imzaladı.

Bünyesinde yer alan Selectum Luxury Resort Belek, Asteria Club Belek, Asteria Kremlin Palace, Asteria Fantasia Kemer, Asteria Bodrum Resort ve son olarak gruba katılan Utopia World Alanya ile sektördeki gücünü bir adım öteye taşıyan ATG Hotels’in, Genel Koordinatörü Hikmet Arabacı “Zincirimize ekleceğimiz eski adıyla Letoonia Golf Resort, Belek bölgesinin en özel otellerinden biri. Bundan böyle Asteria markasıyla faaliyet gösterecek olup,  ATG Hotels tarafından işletilecektir. Tesisi, 2019 kasım ayında devralıp, Asteria Hotels & Resorts standartlarına uygun olarak 2020 yılının bahar dönemi itibari ile konuklarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz.” dedi.

 
ATG Hotels ile 2018 yılı itibariyle yeni bir yapılanma içine girdiklerini ve bu yapılanma ile birlikte geçen zaman diliminde çok çalışarak, kaliteli hizmet anlayışını ön plana çıkarttıklarını belirten Hikmet Arabacı, “Bünyemize kattığımız tesisler ile markalarımızı geliştiriyor, hali hazırda yurt dışındaki yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Konuklarımıza en özel tatil deneyimlerini yaşatmak için edindiğimiz geri bildirimleri hassasiyetle değerlendiriyor, Dünya otelcilik trendlerinin yakından takip ediyoruz. Bu trendleri tesislerimizde uygulamak için yoğun bir faaliyet içindeyiz. ATG Hotels olarak bünyemize ekleyeceğimiz Resort ve Şehir otelleri ile yurtiçi ve yurtdışında büyümeyi hedefliyoruz. Ama en önemli hedefimiz tüm paydaşlarımızın, çalışanlarımızın ve konuklarımızın gönlüne girmektir.” şeklinde konuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI