Ana SayfaMücevherAtasay Altın Çadır`da

Atasay Altın Çadır`da

Atasay, yine gündeme damgasını vuracak bir ilk’e imza atıyor. Atasay, kuyum sektöründe görülmemiş “Altın Çadır” uygulaması ile ihraç fazlası ve seri sonu ürünlerini 25 TL’den başlayan şok fiyatlarla tüketicileri ile buluşturacak.

10-11-12 Aralık tarihlerinde Atasay’ın Yenibosna’daki fabrikasının bahçesinde düzenlenecek “Altın Çadır Günleri” kapsamında, Atasay’ın ihraç fazlası ve seri sonu altın ve pırlanta ürünleri, şok fiyatlar ile satılacak. Böylece, altın ve mücevher tutkunlarına hayalindeki takıları uygun fiyatla satın alabilmeleri için eşsiz ve kaçırılmayacak bir fırsat sunulacak.
Tasarımları kadar imza attığı ilk’lerle de sektörün öncü markası olan Atasay’ın Altın Çadır Günleri kapsamında sunacağı fırsatlar, sadece şok fiyatlarla sınırlı kalmayacak. Atasay, ayrıca “Çadır Günleri” kampanyasının onuruna, Altın Çadır’dan pırlanta ürün alan herkese, 1-31 Ocak 2011 tarihleri arasında outlet haricindeki Atasay mağazalarında kullanabilecekleri, alışverişlerinin %25’i kadar hediye para armağan edecek.
  
Atasay’ın stok temizliği nedeniyle geçmiş sezon ve ihraç fazlası ürünleri tüketicileriyle buluşturacağı “Atasay Altın Çadır”ı, saat 09:00-22:00 saatleri arasında açık olacak. Fiyat açısından uygun hediye arayanlar için de kaçırılmaması gereken bir fırsat yaratan “Atasay Altın Çadır”ı, kuyum sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI