Ana SayfaMagazinAşk-ı Memnu Veda Türkiye`yi ağlattı

Aşk-ı Memnu Veda Türkiye`yi ağlattı

Kanal D’de yayınlandığı günden bu yana bir fenomene dönüşen “Aşk-ı Memnu” dizisinin son bölümü önceki akşam Kanal D’de ekrana geldi. Dizinin son bölümü için evlerde ‘Aşk-ı Memnu’ davetleri düzenlendi. Gündüz birbirlerini telefonla arayanlar, dizinin finali için sözleşti.  
Dizinin son bölümü için İstanbul Kuruçeşme’deki Suada ise Kanal D tarafından muhteşem bir davet düzenlendi. Dizi oyuncuları ve 500 TL’ye satılan davetiyeleri alanlar, finali hep birlikte izledi. Davetiyeler ve geceden elde edilen gelir “Baba Beni Okula Gönder” projesine aktarıldı.
Geceye katılan davetlileri, Suada’ya asılan dev “Aşk-ı Memnu” pankartı karşıladı. “Aşk-ı Memnu Veda” adıyla yayınlanan final bölümü için gerçekleştirilen davete, cemiyet, medya ve sanat dünyasından yaklaşık 600 kişi katıldı. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat, davete koltuk değnekleriyle katılabildi. Geçtiğimiz salı akşamı dizi ekibinin katıldığı yemekte ayağını burkan ve kaldırıldığı Acıbadem Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Saat, güçlükle yürüyebildi. Saat’in ayağına atel (Kırılmış kemiklerin düzgün bir biçimde sarılabilmesi için kullanılan türlü malzemelerden yapılmış destek) takılmıştı. Suada’nın merdivenlerinden çıkarken sendeleyen oyuncuya, dizi ekibi yardımcı oldu. Dizinin yıldızlarından Nebahat Çehre de, “Yakın plan fotoğrafımı çekmeyin ben bile sonra kendimi tanıyamıyorum” diyerek gazetecilere takıldı.

Koltuk değnekli Bihter

Geçtiğimiz salı günü ayağını feci şekilde burkan Beren Saat, davete koltuk değnekleriyle katıldı. Gazetecilerin sorularına yanıt vermeyen Saat’in yürümekte zorlandığı gözlendi. Kıvanç Tatlıtuğ, medyadan köşe bucak kaçtığı sevgilisi İdil Fırat’la ilk kez bir davete katıldı. İkili, ilk kez el ele objektiflere yansıdı. Bihter’in silahla kalbinden kendini vurduğu sahne, TV izleyicisini ağlattı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI