Ana SayfaYaşamArzum’un Yeni Robot Süpürgesi Robotek ile Ev Temizliğini Keyfe Dönüştürün

Arzum’un Yeni Robot Süpürgesi Robotek ile Ev Temizliğini Keyfe Dönüştürün

Ev temizliğini keyifli hale getirmeye ne dersiniz? Arzum’un yeni robot süpürgesi Robotek ile artık bu mümkün. Siz, aileniz ya da arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirirken Arzum Robotek, 4’ü bir arada temizlik özelliğiyle dip bucak temizlik yaparak hayatınızı kolaylaştırabilir. Yan fırçaları süpürür, döner fırça sistemi tozları yakalar, vakum derinlemesine temizler ve mop ile silerek mükemmel temizlik sağlar.

 

4 yıl garanti fırsatı ilk kez ve sadece Arzum’da

Arzum’un yeni robot süpürgesi Robotek, GYRO teknolojisi sayesinde akıllı navigasyon ve geçici haritalama özelliği ile belli bir yol izleyerek temizliği yapar ve temizlenen yerlerden sadece bir kez geçerek işinizin çok daha kısa sürede tamamlanmasını sağlar. 2000 pa yüksek emiş gücüne sahip motoru ile derinlemesine temizlik sunan Arzum Robotek, 110 dakikaya kadar çalışma süresi ile tüm evi hiçbir kesintiye uğramadan temizlemenize yardımcı olur. Kaydı tamamlanan 3 yıl garantili tüm ürünlerde geçerli olan +1 yıllık ek garanti ile Türkiye’de bir ilk olan toplam 4 yıl garanti fırsatı ile sunulan Arzum Robotek, 65 desibel ses seviyesi ile sizi ve sevdiklerinizi rahatsız etmeden işini halleder.

 

Yüksek engel aşma kabiliyetine sahip

Arzum’un yeni robot süpürgesi Robotek’in temizlenebilir turbo başlığı, ucundaki fırçalar sayesinde halılarda derinlemesine temizlik sağlar. Hepa filtresi ise tozları ve alerjenleri robot içinde hapseder. Düşme sensörleri yardımıyla yükseklik farklılıklarını algılayan Arzum Robotek, 1.7 santime kadar engel aşma kabiliyeti ile hiçbir şeyin onu durdurmasına izin vermez. Türkçe uygulama ve bildirimler sayesinde kolayca kontrol edebileceğiniz Arzum’un yeni robot süpürgesi Robotek, üstün performansıyla evinizi temizlerken size de hayatın keyfini çıkarmak kalır. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI