Ana SayfaModaAéropostale Markasının Türkiye'deki Yolculuğu Özel Bir Partiyle Başladı

Aéropostale Markasının Türkiye’deki Yolculuğu Özel Bir Partiyle Başladı

Yoğun ilgi gören gecenin DJ’liğini Dilan Gerede Erkaya ve Ali Kuru yaparken, Barış Falay-Esra Ronabar çifti, Kerem Gönlüm, Melisa Sözen, Utku Ateş, Baran Bölükbaşı, Merve Sevin, Enis Demirkapı, Özgün Çoban ve Yağmur Karabal gibi isimler konuklar arasında yer aldı.
 
Amerika’nın sevilen genç giyim markası Aéropostale, yeniden Türkiye’de ve sadece Boyner’de… Gençliğin enerjisini ve heyecanını temsil eden, onlara macera ve keşfetme ruhunu aşılayan zengin seçenekli, kaliteli ve trendy koleksiyonuyla Boyner mağazalarında genç modaseverlerle buluşan Aéropostale’ın lansman partisinde sanat, moda, cemiyet ve sosyal medya dünyasından ünlü isimler bir araya geldi.
Lansman partisinde Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Eren Çamurdan, Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bal, Boyner Büyük Mağazacılık Kurumsal İletişim Müdürü Oya Büyükönder ve Aéropostale’ın Amerika’daki merkez ofisinden yöneticiler de yer aldı.
Partiye gelen konuklar, Dilan Gerede Erkaya ve Ali Kuru’nun DJ setleri ile keyifli bir müzik yolculuğuna çıkarken, Dans Fabrika tarafından gerçekleştirilen özel dans gösterisini de beğeniyle izledi. Gece boyunca devam eden“dövme” ve “Afrika stili saç örgüsü” gibi keyifli aktiviteler de etkinliğe ayrı bir renk kattı. Gecede sergilenen, yeni sezon koleksiyonundan konforlu ve şık parçalar konukların büyük beğenisini topladı.
Amerika’nın en popüler markalarından biri olan ve dünya çapında 900’e yakın lokasyonu bulunan,  Türkiye’de de üniversite ve lise gençliği tarafından büyük beğeni ile takip edilen Aéropostale sadece Boynerler’de genç moda severlerle buluşuyor.
Türkiye’ye yeniden gelişini çok özel bir lansman partisiyle kutlayan Aéropostale’ın, gençliğin enerjisini ve heyecanını temsil eden, onlara macera ve keşfetme ruhunu aşılayan 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonu sezona damgasını vuracak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI