Ana SayfaModaArgande defilesi

Argande defilesi

Adını Mezopotamya topraklarında hüküm sürmüş,Kommagene Krallığı’nın tek tanrıçası, güzeller güzeli Argande’den alan marka, moda tasarımcıları ve MUDO’nun desteğiyle 2010-2011 Kış Koleksiyonu’nu, İstanbul Fashion Week’te düzenlenen defile ile tanıttı.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ortaklığı ve İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı finansmanıyla yürütülen “GAP Bölgesinde Kadının Güçlendirilmesinde Yenilikler Projesi” MUDO ve Hatice Gökçe’nin marka koordinatörliğünde Hakan Yıldırım, Hatice Gökçe, Rojin Aslı Polat, Mehtap Elaidi, Ezra-Tuba Çetin, Özgür Masur, Alex Akimoğlu, Gamze Saraçoğlu, Aida Bihter Pekin, Berna Canok, Simay Bülbül, , Banu Bora ,Günseli Türkay, Zeynep Tosun, Rana Canok gibi sektörün önde gelen modacılarının yardımı ile tasarlandı. Koleksiyon sayesinde Batman ve Mardin’de kurulan atölyelerde yaklaşık 100 kadına istihdam olanağı sağlanıyor.

Güneydoğulu kadınlar tarafından üretilen Argande’nin 3. Koleksiyonunu MUDO’nun 7 ildeki seçkin 17 mağazasında bulmak mümkün.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI