Ana SayfaAstrolojiAralık Ayında Gerçekleşecek Tüm Astrolojik Olaylar

Aralık Ayında Gerçekleşecek Tüm Astrolojik Olaylar

Gerilemeler Sona Eriyor

Neptün’ün yıllık geri dönüşü 1 Aralık’ta sona erdi. Neptün’le vedalaşırken Aralık ayında yapmanız gereken şey, içgüdülerinizi eyleme dökerek somut çabalarınızla birleştirmek. Astrolojide ‘Yaralı Şifacı’ olarak bilinen Chiron Retrosu ise 19 Aralık’ta sona eriyor. Neptün’ün geri dönüşümü dışında Chiron Retrosunun bitmesi, ilişkilerinizdeki geçmiş mücadelelerinizi bitirmek ve iyileşmeye başlamak için size ilham verebilir.

Güneş Tutulması

3 Aralık tarihinde zirveye ulaşan Güneş tutulması, ani duygusal değişimlerin ve heyecan verici fırsatların sizi bulmasını sağlayabilir. Tipik tutulmaların aksine 2021 Aralık ayında gerçekleşen güneş tutulması, ritüel yapmak için iyi bir zaman değil. 2021’in son güneş tutulması, kişisel inançlarınız ve hayata dair felsefeleriniz hakkında iç gözlem yapmanız için güzel bir zaman dilimi sunuyor.

Enerji Değişimleri

13 Aralık’ta Mars’ın Merkür’e katılmasıyla hedeflerinizi kovalamak için eskisinden daha hevesli olabilirsiniz. Merkür’ün yavaş yavaş Oğlak burcuna geçmesiyle aklınızda yer edinmiş çoğu konu hakkında daha pratik düşüncelere sahip olacaksınız. Bu günlerde gelecek yıl için kendinize hedefler koymak güzel bir başlangıç olabilir.

          

Yılın Son Dolunayı

18 Aralık’ta yılın son dolunayını ve 2021 tutulma sezonunun resmi olarak bitişini müjdeleyen Dolunay, iletişim kurma arzunuzu aydınlatacak ve çekindiğiniz konularda iletişim kurmanızı sağlayacak. Yılın son dolunayı, yeni bir yıla başlamadan önce hayatınızla ilgili hedeflerinizi gözden geçirmek için harika bir zaman.

Venüs Retrosu

19 Aralık’ta Venüs Oğlak burcuna 40 günlük geri dönüş yapıyor. Venüs’ün Oğlak burcuna yaptığı bu gerileme geçmiş ilişki dramalarınızı gündeme getirebilir, ilişkileri sorgulamanıza ve kişisel zevklerinizi değiştirmenize neden olabilir. 19 Aralık’tan itibaren dış görünümünüzde değişikliğe gidebilir, uzun vadede ikili ilişkilerden ne istediğinizi düşünebilirsiniz.

Oğlak Mevsimi ve Kış Gündönümü

21 Aralık tarihinin yılın en uzun gecesi olması dışında 2021 yılındaki özelliği, Yay mevsiminin bitişi ve Oğlak mevsiminin başlaması. Oğlak mevsimi kariyerinize odaklanmak, uzun vadeli planlarınız konusunda gerçekçi olmak ve yeni yıl hedeflerinizi ciddiye almak için uygun bir zaman dilimi sunabilir.

Son Satürn ve Uranüs Kavuşması  

24 Aralık’ta arka arkaya 3 Satürn – Uranüs karesi görmeye hazır olun. 20 yılda bir gerçekleşen bu kavuşma, gerginlik ve çatışma getirebilir. Kişisel etkiler yerine daha kolektif düzeyde etkilerini hissedeceğimiz Satürn ve Uranüs kavuşması, yılın son haftasında ikili tartışmalardan uzak durmanızı gerektirebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI