Ana SayfaGüzellikAqualis Güzellik Enstitüsü yeni yerinde hizmetinizde

Aqualis Güzellik Enstitüsü yeni yerinde hizmetinizde

Astoria Alışveriş Merkezi Anantara Spa’da hizmet veren güzellik enstitüsü, 2 Haziran 2010’dan itibaren “Aqualis Astoria Güzellik Enstitüsü” olarak Astoria -3. katta, kendini seven ve bakımına özen gösterenlerle buluşmaya devam ediyor. 

Aqualis Güzellik Enstitüsü; cilt bakımları, anti-aging bakımlar, sivilce-akne  kürleri, hassas cilt bakımları, lift face programları, selülit problemleri, vücut sıkılaştırma ve toparlama kürleri, peeling ve özel yosun kürleri, göğüs ve dekolte bakımları, mikropigmentasyon uygulamaları, epilasyon uygulamaları, podoloj (ayak ve tırnak sağlığı) ve daha birçok soruna kalıcı aynı zamanda kısa sürede gözle görülüp hissedilebilecek çözümler sunuyor.  

Aqualis Güzellik Enstitüsü, kendini yenilemek isteyenler için sunduğu farklı yöntemlerle birçok estetik problemin ameliyatsız giderilmesine olanak sağlarken, cerrahi girişimlerin yerini alan uygulamalarıyla çok kısa sürede gözle görünür değişimler yaratıyor. Enstitüde uygulanan ve tüm dünyada kendini kanıtlamış Seventy yöntemiyle, dokulardaki birçok problem ortadan kaldırılırken, Body Age yöntemiyle, cilt ve cilt altı dokuları, adale grupları ve depolanan yağ hücreleri üzerinde olumlu etkiler sağlanıyor. Aqualis Güzellik Enstitüsü’nde ayrıca, cildin ihtiyaç duyduğu oksijeni sağlayarak cildi yenileyen Oksijenli Cilt Bakımı ve vücutta meydana gelen dolaşım problemlerini çözen Ondattiva, bölgesel yağların, selülitlerin, iz ve çatlakların tedavi edilmesinde kullanılan ve cerrahi olmayan  en etkili yöntem LPG  ve yine ultrasound, vakum ve elektrositümülasyon teknolojilerini tek bir cihazda mükemmel bir şekilde biraraya getiren, şekil bozuklukları, toparlama ve sıkılaşmayı en etkin şekilde sağlayan  Shape-IN  gibi farklı ihtiyaçlara çözüm üreten en yeni yöntemler uzmanların gözetiminde uygulanıyor.  

Mükemmel bir vücuda ve kusursuz bir cilde kavuşmak isteyenlerin büyülü dünyası Aqualis Güzellik Enstitüsü’nde, rahatlatıcı ortamıyla günlük yaşamın yıpratıcı etkilerinden kurtulmanız için her şey düşünüldü.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI