Ana SayfaYaşamApple Music Yıldızı Parlayanlar Programının Bu Ayki Konuğu CANAVAR

Apple Music Yıldızı Parlayanlar Programının Bu Ayki Konuğu CANAVAR

Apple Music ekibi her ay, platformun tüm gücünden yararlanarak tanıtımını yapmak üzere bir sanatçı seçiyor ve bu sanatçının dünya çapındaki büyüyen müzik hayranları kitlesine sanatçı hakkında farkındalık kazandırmak için Apple Music’te yayınlıyor. 

Yamaç Yeşil  “Yıldızı Parlayanlar” projesiyle ilgili “Bu yolda, koskoca bir ayın sanatçısı olarak seçilmek benim için hem mutluluk verici hem de gerçekten rahatlatıcı.” diyor ve ekliyor: “Dertler bitmez ama paylaştıkça kalkar sırtımızdan yükü. Ben de hem dert yanmaya hem de sırtımdaki yükleri azaltmaya çalışıyorum. Bu sorunlar artık, beni duyan herkesin. Derdime ortak olan herkese teşekkür ederim.” 

“KÜS MÜYÜZ TANRIM?” yayında

Sıra dışı sözleri, birçok farklı tarzı birleştiren vokali ve alternatif sahneye sunduğu özgün müziğin yanı sıra karakteristik görsel tasarımlarıyla da dikkat çeken CANAVAR, “KATEGORİZASYON”, “TÜRÜME YABANCIYIM” ve “BOYUMDAN BÜYÜK İŞLERİM” adlı üç teklinin ardından albümden “KÜS MÜYÜZ TANRIM” ve “KAYGILAR KÜREK” ile dinleyicilerini yeni albümüne hazırlamıştı.

Tamamı aynı anda yayınlanan GİRİZGAH, NEDEN?, CANAVAR ve HAYALET ile albüm dinleyicileriyle buluştu. Protest kimliği ve günümüze dair tatlı sert eleştirileri ile öne çıkan albüm, CANAVAR’ın dünya görüşünü yansıtırken, hareketli beat ve elektronik altyapılar ile bütünleşen müzik ritmi yükseltiyor.

Daha önceki çalışmalarında da olduğu gibi söz, müzik ve düzenlemeleri CANAVAR’ın imzasını taşıyan yeni albüm “KÜS MÜYÜZ TANRIM?” BBI Music Co. etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI