Ana SayfaTeknolojiAppGallery ile Yeni Yılda da Kazanın

AppGallery ile Yeni Yılda da Kazanın

21 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 tarihleri arasında sürecek AppGallery Yeni Yıl Kampanya fırsatlarından yararlanabilmek için Huawei kimliği ile AppGallery üzerinden “AppGallery ile Yeni Yılda da Hep Kazan” için hazırlanan uygulama listesinden kampanya süresi içerisinde 1 uygulama indirildiğinde Şanslı Çarkı çevirmek için 1 hak kazanılabilecek. Şanslı Çarkı çeviren kullanıcılar her gün bir kere, hediyelerden birini kazanıyorlar. Şanslı Çarkı çevirerek kazanılabilecek ödüller arasında tüm operatörlerde geçerli Aylık 10 GB internet paketi, Haftalık 1 GB internet paketi, Haftalık 2 GB internet paketi, Günlük 1 GB internet paketi, Günlük 500 MB internet paketi ve 100TL değerinde Huawei Online Mağaza hediye çeki bulunuyor. Katılımcılar bu ödüllerden haftada 3 kez kazanım sağlayabilecek. Haftalık 3 kazanma şansı, günde bir kere Çark çevirme ile kullanılabilecek.

 

Bu hediyeler sonrasında kullanıcılar, kişisel bilgilerini doldurarak, özel çekilişe katılma hakkı kazanıyorlar. Yeni yıl büyük ödülü 5 kişiye HUAWEI Mate 40 Pro, HUAWEI Matebook 14 ve HUAWEI Watch GT 2 Pro‘dan oluşan Huawei hediye seti. Milli Piyango tarafından yapılacak haftalık çekilişin kazananları, Ad, Soyad ve Şehir bilgileriyle birlikte Birgün Gazetesi’nde yayınlanacak. 

 

Tüm Android işletim sistemli cihazlara açık olan AppGallery uygulama mağazası, hepsi basit ve sorunsuz bir tarama deneyimi ile arama yapılabilen haber, sosyal medya, eğlence ve daha fazlasını içeren 18 kategoride uygulama bölümüne sahip. Kullanıcılar isterlerse Huawei’nin Petal Search uygulamasını indirip, tüm kaynaklardan aynı anda uygulama araması da yapabiliyorlar.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI