Ana SayfaAnne ve ÇocukAnnelerimizin Keyfine Keyif Katacak Hediyeler English Home'da

Annelerimizin Keyfine Keyif Katacak Hediyeler English Home’da

İlk önce şunu söylememizde yarar var, annelerimiz yılın her günü, günün her saati sevgiye boğulmayı hak ediyorlar. Ama yılın Anneler Günü zamanı yaklaştığında bu sevgiyi göstermemiz, hissettirmemiz çok daha önemli oluyor. İşte tam bu noktada, annenizin gözünüzdeki değerini yansıtan, ince düşünülmüş, ince tasarlanmış hediyeler bulmak istemeniz çok normal. English Home, zarif tasarımlı ve annelerimiz gibi bahar kokan ürünleriyle aradığınız Anneler Günü hediyesini bulmak konusunda size yardımcı olabilir.
 Üstelik English Home’da Anneler Gününe Özel Etiketin Yarısı fırsatını kaçırmayın!

Kahve Takımları 
 
Biz sizin için English Home Flower Spree Porselen 2’li Kahve Fincan Takımını seçtik Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varsa, annenizle içtiğiniz bol köpüklü kahvenin hatırına ömür yetmez. Anneniz kahveye bayılan annelerdense, bu zarif tasarımlı fincan takımı onun için ideal hediye olabilir, üstelik etiketin yarısı fırsatından da yararlanabilirsiniz! 
 
 
Rengarenk Pikeler

Anneler günü bahardaysa bir sebebi var, annelerimiz bahar gibi rengarenk, sıcacık oldukları ve bahar gibi güzel şeyleri hak ettikleri için! Sizin için English Home Buttercup Baskılı Çift Kişilik Pike’yi Anneler Günü hediyesi olarak seçtik. Yatak odalarına baharı getirmek ve tüm odanın enerjisini yükseltmek için ideal bir parça.
 
 
Kendi Mutfağının Şeflerine

Börekler, mantılar, yufkalar… Kimine hamurlarını hazırlamak zor gelse de yapmayı seven için çok zevkli! Anneniz hamur açmayı seviyorsa, ya da siz anneniz için hamur açmak isterseniz zarif tasarımlı Flower Spree New Bone Merdane’ler güzel bir hediye seçeneği olabilir. İşe yararlığının yanında estetik görünümüyle mutfaklara şıklık katan merdanelere göz atmayı unutmayın.
 

Kek Ustalık İşidir

Bazı annelerimizin en sevdiği mutfak eşyası fırındır, her gün nefis keklerle, böreklerle, poğaçalarla evi mis gibi kokutur. Annenizin yaptığı sanat eserlerine yakışacak güzellikte bir fanus kesinlikle onların hakkı. Etiket fiyatından çok daha uygun bir fiyata alacağınız Flower Spree Emaye Kapaklı Kek Fanus annenize her kek, poğaça, börekte mutfağın yıldızı gibi hissettirecek!
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI