Ana SayfaGüzellikAnneler Günü'nde "Hold My Hand Gift Set" ile Annenizi Sevindirin

Anneler Günü’nde “Hold My Hand Gift Set” ile Annenizi Sevindirin

Çevresel etkenlerin ciltte yarattığı olumsuz etkiler en çok ellerde görünür olmaktadır. Özellikle bu dönemde sık sık yıkanan ve dezenfektana maruz kalan eller ve tırnaklar ekstra ilgiye ihtiyaç duyabilir. Misbahçe’nin buna yönelik çıkardığı Hold My Hand Gift seti, en sevilen el bakım ürünlerini bir araya getirerek kullanıcılara 3 adımda nemini geri kazanmış, yumuşak ve pürüzsüz bir bakım sunuyor. Misbahçe’nin favori el bakım ürünlerinden oluşan bu seti annelere ve tüm sevdiklere hediye etmek için mükemmel bir alternatif!

 

İlk adımda, tercihen manikür sonrası veya nail art uygulaması öncesinde Çiçek Buketi Aromatik Kolonya ile elleri dezenfekte ederek bu eşsiz bakım başlıyor. Hoş kokulu çiçeklerin distilasyonu ile elde edilen %100 saf uçucu yağlar ve bitki hidrosollerinin ahenkle birleşiminden oluşan Çiçek Buketi Aromatik Kolonya, onu bilinen kolonyalardan farklı kılıyor.  Formülü Mimoza ve Vanilya Absolute ile Ylang Ylang, Lavanta, Itır Uçucu Yağları’nın zarif çiçeksi notalarıyla birleşiyor ve su yerine %100 saf Gül Suyu ile ellere besleyici bakım sunuyor. Gliserin ve 80° alkol ile elleri kurutmadan ferahlatıyor.
 

İkinci adımda, Güçlendirici & Besleyici Aktif Tırnak & Kütikül Serumu’nu tırnak yüzeyi ve tırnak etlerine fırçayla uygulama yapılması öneriliyor. Bu serum, Damla Sakızı aktifi sayesinde zayıflayan tırnaklar için onarıcı ve güçlendirici bakım yapıyor. Hibiskus özü ile tırnak çevresinde biriken ölü derileri arındırmaya yardımcı olarak manikürün daha uzun ömürlü olmasına destek oluyor. Skualan, Jojoba, Argan, Tatlı Badem ve Zeytinyağı gibi yoğun antioksidan içeren yağlarla birlikte tırnaklara vitamin takviyesi yaparken arındırıcı ve ferahlatıcı etkileriyle bilinen Çay Ağacı, Limon, Lavanta ve Neroli Uçucu Yağları ile tırnak ve kütiküllere aromatik kokular eşliğinde pürüzsüzleştirici bakım sağlıyor.

 

Son adımda ise Yaşlanma Karşıtı Aromatik El Kremi, tüm ele az miktarda uygulanarak kullanan kişiyi adeta bir çiçek bahçesine sürüklüyor. Yaşlanma karşıtı bakımda öne çıkan %100 saf Gül Hidrosolü’nden oluşan su bazlı formülü, Gül Uçucu Yağı ile zenginleştirilerek ellere lüks bitişli bir yumuşaklık kazandırıyor. E vitamini ve gerçek vanilya tanecikleriyle zenginleştirilen Shea Yağı ile dış etkilerin olumsuz sonuçlarına karşı koruyucu bir bariyer oluşturuyor. Yasemin Çiçeği, Bergamot, Ylang Ylang, Paçuli Uçucu Yağları sayesinde yaşlanma belirtilerinin ellere yansımasını geciktirmeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki Skualan ile nemi gün boyu ellere hapseden bu krem; kadife bitişli yumuşak ve bakımlı eller için gün boyu yanınızdan ayırmayacağınız favori ürününüz haline geliyor! Üstelik tüm bu ürünler Anneler Günü’ne özel fiyat avantajıyla şık bir hediye kutusunda!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI