Ana SayfaMücevherAnneler Gününde Eşsiz Bir Kutlama İçin Pandora

Anneler Gününde Eşsiz Bir Kutlama İçin Pandora

Sabah erken saatlerde seni uyandıran, günlük maceralarında her daim yanında olan annene benzersiz ve güçlü bağınızı simgeleyen mücevherlerle teşekkür et.
 
Pandora Moments koleksiyonuna yeni eklenen mücevherler, annenle arandaki bağın gücünü ve ışıltısını yansıtıyor. Pandora Timeless koleksiyonu ise kalp şeklindeki taşları eşsiz renk dokunuşlarıyla bir araya getirerek Anneler Günü için klasik ve modern parçalar oluşturuyor.
 
Koleksiyonda, aile bağlarını simgeleyen birbirinden zarif modeller bulunuyor. Pandora Moments Sonsuz Sevgi Bağı Zincir Bileklik, annenle arandaki sonsuz sevgiyi eşsiz bir tasarım ile kutlaman için tasarlandı.
İç İçe Kalpler Daima Aile Charm, oyulmuş kalp sembolleriyle aile bağlarını simgelerken İç İçe Halkalı Daima Aile Sallantılı Charm, benzersiz metal karışımları 14 ayar pembe altın kaplama ile buluşturuyor. İç İçe Halkalı Daima Aile Küpe ise kübik zirkon pavé ile çevrelenerek zarif bir ışıltı oluşturuyor.
Zamansız tasarımlarıyla dikkat çeken Pandora’nın koleksiyonunda yer alan Işıltılı Çift Kalpli Yüzük ve Işıltılı Tenis Bileziği Anneler Günü için sonsuz aşkı simgeleyen alternatifler sunuyor.
 
Pandora Kreatif Direktörleri A. Filippo Ficarelli ve Francesco Terzo Anneler Günü mücevherlerini şu şekilde anlattı: “Geleneksel anne çocuk dinamiğinin ötesine geçen, hiç bitmeyen ilişkileri yansıtmak için iç içe daireler oluşturduk. Aralarında oluşturulan düğüm, kopmayan bir bağlantıyı temsil ediyor. Pandora Timeless kalp sembolü, annene onu sevdiğini söylemenin mükemmel bir yolu.”
 
Sen de annene karşı sevgini içten bir teşekkür ve ışıltılı bir hediye ile kutla!
 
#PandoraMothersDay
 
Pandora’dan Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Önemli Adımlar
 
– Pandora, 2025 itibarıyla %100 geri dönüştürülmüş metallere yönelerek karbon ayak izi, su kullanımı ve diğer olumsuz çevresel etkileri azaltmayı ve tedarik zincirinin tüm aşamalarında, mağazalarda ve ofislerde karbon emisyonunu sıfıra düşürmeyi hedefliyor. Üretim merkezlerinde %100 yenilenebilir enerjiye geçen şirket, mücevher üretiminde kullanılan metalleri 2025 yılında tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edecek.
– Pandora, sürdürülebilir metal kullanımında bir adım daha atarak, 2021 yılının başında İngiltere’de tamamen laboratuvar ürünü elmaslardan oluşan “Pandora Brilliance” koleksiyonunu çıkardı. Bu koleksiyonla birlikte Pandora, mücevherlerinde laboratuvar yapımı elmas kullanmaya başlamış olacak.
– Sürdürülebilirlik çerçevesinde, Birleşmiş Milletler İş Dünyası ve İnsan Haklarına Dair Rehber İlkelerini göz önünde bulundurarak, insan haklarına saygılı, kapsayıcı ve çeşitliliğin ön planda tutulduğu bir şirket kültürünü benimsiyor.
– UNICEF iş birliği ile 1 milyondan fazla çocuğa ve gence ulaşarak kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini öğrenmelerini ve gelecekte iş bulabilmelerini sağlamak için çalışıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI